Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MatyIdi

nie chce zeby mama to robila z nim

Polecane posty

Gość MatyIdi

Cześć. Mam 13 lat i piszę, żeby ktoś mi to wytłumaczył i żebym już nie płakała. Mam dwie młodsze siostry, które mają po 9 i 5 lat więc one nie rozumieją, ale ja niestety tak. Moja mama dawno się rozwiodła z moim tatą i moje siostry mają innego tatę, ale później długo była sama, a niedawno ja poznałam jej nowego faceta, który do niej przychodzi na noc i boję się, że to robią, chociaż mam nadzieję, że nie, ale jeżeli tak to czy możliwe że ona zajdzie w ciąże i będę miała nowe rodzeństwo? Ja bardzo nie chcę tego, czy mogę jej jakoś wytłumaczyć, żeby nie robiła tego z nim nigdy ja nie chce żeby obcy facet robił tak z moją mamą

Gość będziesz musiała z tym żyć

Gość jak na 13 lat
masz "dojrzały" spsób pisania daje 2/10 :O

Gość ewferfwer
To - cholera jasna - znów ten sam pedofil tu pisze, podający się za dziewczynki w jakiś sposób zaangażowane w seks dorosłych.

Gość MatyIdi
Ale ona powinna poświęcić się nam a nie jemu a poza tym bardzo nie chcę, żeby to robiła bo to takie obrzydliwe i on nie jest też bardzo ładny

Gość leszek mieszek
ZA ROK MOZE DAW SAMA BEDZIESZ DOOPY DAWAC; TAK JAK MAMUSIA ; W KRWI TO MASZ; kurrrestwo sie rozplemia

Gość lojejkuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
MatyIdi Cześć. Mam 13 lat i piszę, żeby ktoś mi to wytłumaczył i żebym już nie płakała. Mam dwie młodsze siostry, które mają po 9 i 5 lat więc one nie rozumieją, ale ja niestety tak. Moja mama dawno się rozwiodła z moim tatą i moje siostry mają innego tatę, ale później długo była sama, a niedawno ja poznałam jej nowego faceta, który do niej przychodzi na noc i boję się, że to robią, chociaż mam nadzieję, że nie, ale jeżeli tak to czy możliwe że ona zajdzie w ciąże i będę miała nowe rodzeństwo? Ja bardzo nie chcę tego, czy mogę jej jakoś wytłumaczyć, żeby nie robiła tego z nim nigdy ja nie chce żeby obcy facet robił tak z moją mamą.DOROSLYM LUDZIOM NIE ZABRONISZ SIE KOCHAC!

Gość rozumiem twoje rozgoryczenie
brak stabilności w zyciu i lęk przed zmianami...to normalne.... ale postaraj sie też zrozumieć mamę... ona TEŻ CHCE MIEĆ WŁASNE ZYCIE, poza opieką nad dziećmi, prowadzeniem domu, pracą.... nie martw się.... wątpię, żeby mama chciała mieć kolejne dzieci i na pewno zadba aby do tego nie doszło.

Gość srrfsf
nędza straszna, kiepska podpucha

Gość zboczuszka.
daj mu dupy to odczepi sie od mamy;d.

Gość .lkcnwknedcjwend
MatyIdi biedne dziecko.Mozesz byc pewna,ze ktoregos dnia bedziesz maiął nowego brata lub siostrzyczke.Twoja mama to normalny babsztyl dzieciorob.