yanisa88 0 Napisano Marzec 6, 2009 Witam , w grudniu przyjelam ostatnie opakowanie tabletek antykoncepcyjnych.Od Nowego Roku zabezpieczam sie z partnerem prezerwatywami.Pierwsza miesiaczke po tej ktora nastapila z odstawienia tabletek dostalam 30 stycznia i trwala ona do 4 lutego.Teraz jestem w 36 dniu cyklu i nie dostaje kolejnej miesiączki.Ciąza jest raczej wykluczona,bo po pierwsze uwazalismy,a po drugie zrobilam test,ktory dal negatywny wynik.Dlaczego wciaz nie dostaje miesiaczki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość SMUTNA ALE Napisano Marzec 6, 2009 SPOKOJNIE,ZALEŻY ILE MASZ LAT ,MNIE POTRAFI SIĘ OPÓŹNIAĆ 10 DNI ALE JESTEM PO DWÓCH OPERACJACH-ŻYLAKI I PRZEPUKLINA,.BÓL,STRACH ,ZNIECZULENIE ,TO WSZYSTKO MA SWÓJ WPŁYW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eddesa Napisano Marzec 6, 2009 tyvh tematow bylo juz masa jak odstawiasz tabletki to minie troche czasu nawet kilka miesiecy zanim cykl wroci do normalnosci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach