Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taśka_

morfologia 2 latka

Polecane posty

Gość taśka_

Chciałabym zrobic kontrolnie w/w badanie moje córci. Notoryczne przeziebienia i tak dla spokoju :) Niestety ze skierowaniem od pediatry jest róznie, więc robimy prywatnie. Będzie morfologia z rozmazem ręcznym, żelazo, OB, no właśnie czy jeszcze jakieś o jakieś badanie powinnam poprosić? Sprawa druga, czy jak Mała ma notoryczny katar czasami pokasłuje wynik tej morfologi nie bedzie "zafałszowany"?

Gość nhyedcbvgkkk
A dlaczego lekarz miałby Ci nie dać.Powiedz,że chcesz badac swoje dziecko co pół roku bo ........to nie ważne dlaczego chcesz.

Gość Maja Kozereva
Jak ma wieczny katar to może być alergia albo chore zatoki. Z tego co pamiętam to poziom histaminy może być zwiększony

Gość taśka_
Ogólnie mamy takiego pediatre, że problem jest z każdym skierowaniem, niestety.

Gość nhyedcbvgkkk
Tylko ,że on nie może Ci niego odmówić.Co do badań to przeciez i tak musisz je lekarzowi pokazać0chyba,że wszystkie wyniki będą dla Ciebie zrozumiałe.

Gość taśka_
Pewnie, ze muszę pokazać, sama średnio się na tym znam. To, że ma taki obowiazek nie znaczy, ze to zrobi.

Gość Julka JUlka
W tamtym tygodniu robilam malej badania,bo ostatnio czesto choeuje.Morfologie i OB robilam prywatnie,os alergologa wzielam skierowanie na badanie IgE.Okazalo sie ,ze mala ma OB 82(zapalenie pluc bez typowych objawow) i jest uczulona na jaja :)wiec leczenie zapalenia plc idzie ku dobremu i jestesmy na diecie..

Gość Julka JUlka
A ha i siekrowania na badanie krwi..hehe ciezko jet je wydobyc od lakarza:)wiec robie prywatnie.

Gość moze moze odmowic
moja lekarka mimo, ze jest sama w sobie swietna tez skapi na skierowania. Niestety - wynik reformy. Kiedys nie bylo problemu z dostepem do specjalistow, do badan ;)

Gość taśka_
Właśnie, ja niby ze skierowaniem uzasadnionym do specjalisty nie mam problemu, ale na prośbe o morfologie usłyszalam, ze przeciez niedawno dawała, tj. rok temu, w czerwcu :o OB 82 to strasznie wysokie ?!!!