Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emanuelaa

21lat i wciaz dziewica...

Polecane posty

Gość emanuelaa

hyhh mam 21 lat i wciaz jestem dziewicą, nie jestem moze super ekstra atrakcyjna, ale uroda niczego sobie, bardzo juz bym chcialam miec to za sobą i ciągnie mnie do tego jak nie wiem.. komu nie powiem ze jestem dziewicą to nie chce wierzyc "tak jasne taka dziewczyna w tym wieku, do tego mieszka bez rodziców.." no ale tak jest! nie z mojej woli, ze ja trzymam to dziewictwo, po prostu nie mialam okazji.. nie mam chlopaka, a z kolegą tego nie zrobie bo nawet nikt by nie smiał chyba..

Gość bara bara rabarbara
:O :O :O ludzie, nie mata innych tematow. Ciagle blony, dziewice, chce i boje sie, nosz kuźwa, chyba se stad pojde 😭

tez bym chiał takie problemy :O a ty tak wszedzie ropowidasz że dziewica :O ??

zamów sobie pana z agencji:P doświadczonego, tylko zaznacz że to pierwszy raz..będziesz miała już za soba..tylko nie wiem po co:P co CI to da? poszukaj faceta skoro piszesz że jesteś całkiem konkretna..nie powinno być problemu a już twój chłopak się o resztę zatroszczy:P

Powinnaś być dumna z siebie że jesteś,a nie że straciłaś dziewictwo z pierwszym lepszym chłopakiem bo wszystkie kolezanki mają to już za sobą. Niemartw sie, bedzie dobrze, spotkasz kogoś kto bedzie sie cieszył że jest pierwszy... Pozdrawiam

Gość trela
jestem w tym samym wieku co ty i tez jestem dziewica.. az mi ulzylo ze nie ja jedna.. tez nie naleze do brzydkich dziewczyn mam duze powodzenie ale nie natrafilam jeszcze na tego jedynego. Emanuelaa to nie jest najwazniejsze i to zaden wstyd! a raczej powinnas byc dumna bo widac ze jestes wartosciowa dziewczyna. W koncu natrafisz na odpowiednia osobe i stanie sie wszystko w swoim czasie. glowa do gory !

Gość Andriusz
Ja mam córkę, grubo po trzydziestce i też jest dziewicą. Widać takie dziwne mamy czasy.

Gość czyli kawałek błony
u wejścia do pochwy decyduje o wartościowości człowieka - ciekawe

Gość tomaszekk
no i trzymaj . Nie warto tracic dziewictwa z pierwszym lepszym.

Gość emanuellaa
heh ale wy jestescie dziwni.. no pisałam ze z kolegą tego nie zrobie! chcialabym to juz zrobic, hormony sie buntują, ale chce miec kogos komu bede mogla zaufac i kogo pokocham!

Gość zaraz sie zleci
pełno tych prawiczkow i beda mowic rzeczy w stylu "jestes porzadna dziewczyna" , "takiej dziewczyny szukam" itd :-O

Gość zaraz sie zleci
swoja droga umow sie z jednym z nich i upieczecie dwie pieczenie na jednym ogniu, oboje pozbedziecie sie balastu

Gość Autorko pusc sie na imprezie
lub sprzedaj skoro to dla Ciebie problem, a tak na marginesie to dziewictwo do 23 roku zycia jest NORMALNE

Gość meaerda
dziewictwo to powód do dumy zwłaszcza ze nie jestes brzydka! tez mam 21 lat, mialam wielu facetow ale tylko z jednym to zrobilam rok temu:) do dzis z nim jestem... i nie zaluje, wiec czekaj na tego jedynego a nie mysl tyle bo na wszystko przyjdzie pora

Gość name1989
A ja osobiście chciałbym mieć dziewczynę , która jest dziewicą... niestety, trafiam na używany towar :/ przykre ;] powinnaś być z siebie dumna...