Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam 19 lat.

nie wiem co sie ze mna dzieje przeciez mam dopiero 19 lat

Polecane posty

Gość mam 19 lat.

moim największym pragnieniem teraz jest ślub i dziecko. mam 19 lat, z moim facetem jestem 3 lata, on jest ode mnie 5 lat starszy. o niczym tak nie marze jak o slubie i dziecku i to nie za 2-3-4 lata ale teraz. dojrzałam do tego, niczego tak nie pragne. nie wiem co sie ze mna dzieje przeciez mam dopiero 19 lat

Gość kobieta pytająca
tez tak miałam i mi na szczęscie przeszło :D

Gość jkm
e tam przejdzie ci. Zazwyczaj tak jest jak ktoś w twoim otoczeniu się hajta albo ma dziecko. z czasem przechodzi.

Gość może panienko
zdobądź najpierw jakieś wykształcenie, co?

Gość Kleopatra123123
ja podejrzewam ze nie masz stałej pracy to z czego utrzemasz to dziecko..

Gość mam 19 lat.
no własnie o to chodzi ze nie mam bo sie ucze jeszcze. dlatego nie wiem co sie ze mną dzieje. nie napisałam ze zamierzam zajsc teraz w ciąze, tylko ze mam takie pragnienie to chyba róznica nie. naprawde nie wiem czemu tak mam ciągle o tym mysle wydaje mi sie ze te 3 lata do slubu to duzo i nie wytrzymam tyle

Ja o slubie nie marze,ale o dziecku tak :P Wiem,że mnie zaraz zlinczujecie,ale po prostu uwazam ze slub nie jest gwarancją udanego związku i nie warto się do niego spieszyc.Może gdybysmy nie mieli tylu wydatkow myslalabm podobnie do autorki,ale niestety rzeczywistosc jest inna.A wiek 19 lat wcale nie jest zły..wiele kobiet zostaje matkami w 20rż i wcale to nie oznacza,że muszą być to chodzące \"głąby\".Ja mam rocznikowo 19 i dalej się kształce..po urodzeniu planuje udac sie na wyzszą uczelnie..jezeli ktos czegos bardzo chce mimo wszystko to osiągnie..i zawsze pamietaj,że rodzice oraz teściowie/przyszlii teściowie mogą Ci pomoc.

Gość fertttt
to są objawy głupoty, także zgłoś się do lekarza.

Gość przeczekaj zobaczysz
że ci przejdzie.

Gość ja urodzisz bejbika to ci prze
jdzie jak ręką odjął

Gość rodzice tesciowie
moga pomóc ale nie muszą a decydowanie sie na dziecko bo "w razie czego rodzice pomogą" jest skrajną nieodpowiedizalnoscia.

Wydaje mi się,że jezeli ktos jest swiadom swojej decyzji,przemyslal wszystkie za i przeciw to wiek nie moze byc przeszkodą..ile wzorowych matek jest wsrod mlodych kobiet...Moja kolezanka ma tez 18 lat,corke i meza i jakos radzi sobie.Dziewczyna osiemnastoletnia to juz nie dziecko ani nastolatka,ktora mysli tylko o tym gdzie pojdzie w sobote na impreze..

rodzice teściowie mialam na mysli to,że zaopiekują sie dzieckiem kiedy ja będe musiala pojscc na uczelnie...matki w wieku 25 lat chodzą do pracy i tez liczą na czyjąś pomoc....