Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość soleil soleil

ZABLOKOWALI MI KONTO NA ALLEGRO!!!!!!

Polecane posty

Gość soleil soleil

Wystawilam przedmiot na allegro i kupilam go z drugiego konta. Poprostu potrzebowalam kasy, wiec skorzystalam z karty kredytowej a oni zablokowali mi oba konta. Na jak dlugo? Co zrobic, zeby odblokowali?

Gość minusik pp
jaki jest sees kupowac samej od siebie? i placic jeszcze za wystwienie przedmiotu i prowizje??

Gość soleil soleil
Zaden sens. Potrzebowalam pieniedzy i poprostu przelalam sobie z karty kredytowej na konto, inaczej nie mozna :)

Gość no bo kasy potrzebowała
:D:D:D takie rozdwojenie jaźni :D to się leczy:P

Gość soleil soleil
Po jakim czasie odblokuja mi konta? Czy w ogole je odblokuja??

Gość eee wytłumacz tępakom jeszcze
raz, bo nie rozumiem :P

Gość minusik pp
dalej nie rozumiem, a od kiedy mozena za pomoca karty kredytowej robic przelewy? chyba ze jest jakas funkcja na allegro, zaplac karta

Gość soleil soleil
Zadne rozdwojenie jazni. Poprostu skonczyly mi sie pieniadze ot co. Moge placic karta kredytowa, ale nie w kazdym sklepie, wiec co mi to da. Przelalam sobie pieniadze z karty na konto, a ze adres i nazwisko takie samo, to zablokowali mi konto... co za bezsens no!

Gość 34 letni mezczyzna
o kurwa ale idiotka :o masz rozdwojenie jaźni kretynko? wystawiasz przedmiot z jednego konta i kupujesz go ( bo potrzebujesz kasy!!!) z drugiego konta? hahahaaha HIT dnia nominacja do piątkowych uposledzencow kafe moze nawet wygrasz

Gość soleil soleil
Tak, zaplacilam za pomoca karta za ten przedmiot z konta meza, no ale mam takie same dane i doopa :/ Oba konta zablokowane!

Gość minusik pp
a bez "pomocy" allegro nie moglas przelac tej kasy?

Gość soleil soleil
Nie rozumiem co Was tak bawi? Nie mialam pieniedzy, nie mam od kogo pozyczyc. Co w tym dziwnego, ze chcialam z karty przelac pieniadze na konto.

Gość soleil soleil
No wlasnie nie, poniewaz za pomoca karty kredytowej nie mozna robic przelewow, moge nia placic i tak wlasnie zrobilam. W koncu te pieniadze trafily do mnie a nie do kogos innego. A ze zaplacilam 7 zl prowizji... no i co?

Gość minusik pp
czyli ta kasa poszla przez allegro tak? napisz do allegro z zapytaniem dlaczego Cie zbanowali i co mozesz zrobic aby konto zostalo odwieszone?

Gość ejbisi
Przecież z karty można wyplacic pieniądze w bankomacie. Napisz do administracji allegro z zapytaniem co zrobic zeby ci odblokowali.

Gość soleil soleil
Tak, przeszla przez allegro. Pisze, ze naruszylam ich regulamin. Kurcze no bez przesady, za takie cos zablokowac komus konto, nie zrobilam niczego zlego.

Gość ejbisi
Zbanowali ją dlatego, że nie można od samego siebie kupować. W przeciwnym razie kazdy sprzedawca mialby dwa konta i z drugiego podbijałby coraz wyżej swoje aukcje i sztucznie zawyzal cene przedmiotu.

Gość soleil soleil
Problem w tym, ze przez bankomat nie moge. Mialam limit i wykorzystalam go, ale na koncie jest jeszcze 3 tys, ktore moge wydac, tyle, ze placac karta. A ja zaledwie 200zl wyslalam.. az mi teraz glupio pisac do tego allegro..

Gość soleil soleil
No tak, ale tam byla cena kup teraz. Niczego nie podbijalam. Wystawilam i od razu kupilam.

Gość ja nie moge.........
ale ty jesteś tępa... radze przeczytac regulamin, a nie teraz "no ale dlaczego" neirozumiem? jakim prawem? " ojej ojej ojej - w regulaminie allegro jasno jest napisane, że blokują oba konta jeżeli spróbujesz z jednego konta kupic, albo podbic cene w swojej aukcji na drugim koncie. Boże, dlaczego ludzie są tacy durni?

Gość minusik pp
ejbisi - dala ci odpowiedz, moze zadzwon do nich, wyjasnij pobudki swojego postepowania, moze sie zlituja ale watpie

Gość rewae
Nie wydaje mi sie ze Ci odblokuja. Jak im sie wytlumaczysz (swoją drogą niezłą będą mieli polewke) to może pozwolą Ci założyc nowe konto,

Gość tego allegro nie mogło
przewidzieć :D powinni cię nagrodzić :D:D:D

Gość soleil soleil
Nawet mi nie mowcie.. wiem, ze beda sie smiali - trudno... nie wiem co mi wpadlo do glowy, ale za glupie pomysly sie placi. Dzieki za rady :) A osoba, ktore krytykuja i wyzywaja mnie od durni radze sie zastanowic. Nie znacie mnie, wiec bez przesady, ja nikomu nie ublizam.