Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiulek 1989

Dlaczego faceci tak wielka uwage przywiazuja do tego ile dziewczyna wazy ?

Polecane posty

Gość kasiulek 1989

Skoro nie ocenia sie ksiazki po okladce, faceta nie powinno interesowac ile waży dziewczyna tylko to co sobą reprezentuje. Nieprawdaż ? Poza tym pytanie kobiety ile waży świadczy o braku kultury pytającego :-o Żaden, powtarzam ŻADEN mężczyzna z klasą nie spyta ani o wagę ani o wiek. Czyżby u nas było tak mało facetów z klasą ? A za takich się większość uważa - hipokryzja czy co ? :-o

Gość frufru
Ty w jakim towarzystwie Ty sie obracasz w takim razie, bo mnie jakos nikt nigdy o wagę nie pytał? :P

"Okazale" to można mówić o maciorze, która idzie na rzeź :o Wiem, ze te tuczniki niczym od takiej świni się nie różnią, ale wkurwiają mnie i tak :o

Gość Martinni
a kto by chciał spotykać sie z kobietą która nie pociąga go seksualnie?? to pierwszy czynnik który decyduje o znajomości faceta z kobietą. Ma mieć wąska bardzo takie okrągłe bioderka, szczupłe uda i mieć słodka buźkę.

przywiązują dużą wagę do tego ile dziewczyna waży, po takim zdarzeniu. Chłopak o normalnej budowie , nie chucherko, chciał odejść od bardzo poważnie wagowo zaawansowanej dziewczyny, po upojnych chwilach usiadła mu na piersi i chłopak wyzionoł ducha, nieboraczek......

Gość 23v52vb2
hehehehe dobre:D Ja nie zauwazylam zeby facetow obchodzily cyferki,a co do wygladu - jasne ze ich obchodzi,skad ma wiedziec jaka jestes zajebista, blyskotliwa i dowcipna jesli wygladasz jak zapasnik sumo z malymi kaprawymi oczkami, niestety wtedy odrzucasz wygladem i NIE UWIERZE ZE ZNAJDZIE SIE TU OSOBA, KTORA PODCHODZI GDZIES DO ODPYCHAJACEGO GO FIZYCZNIE CZLOWIEKA, BO WYDAJE SIE JEJ ZE MA FAJNA OSOBOWOSC !!! haha po co zadajecie takie glupie pytania na ktore sa oczywiste odpowiedzi