Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majtkowe figi

jak ubrac sie na przyjęcie chrztu? czy zapinana bkuzkę?

Polecane posty

Gość majtkowe figi

w głowe zachodze juz teraz jak to bedzie. Bedzie imprezka chrztu. dziecko musi byc jednka co 3 godz karmione więc pewnie w kąt będe znim znikac i karmić. jednak jak włożę suknię takie karmienie będzie trudne, jak bluzeczkę to juz lepiej ale tez ciężko, to co sam sweter? to jakos nieciekawie bo kazda matka chce wyglądacsuper na imprezkach.

Gość majtkowe figi
no tak tylko ja mam problemy:(

Gość zolzaa
przecież są ładne bluzeczki do karmienia albo wyjdziesz do innego pokoju ,ja tam nie wiem w czym problem

Gość majtkowe figi
jak to bluzeczki do karmienia? jakie to są? myslałam ze takich specjalnych bluzek do karmienia nie ma tylko koszule nocne. poszperam więć.

Gość zolzaa
są specjalne bluzeczki mam taką dośc ładną i specjalne koszule nocne...full wypas

ja byłam ubrana w eleganckie spodnie na kant, zwykła koszulka bez rękawów (z H&M- bawełna z elastyną) i elegancki żakiet, nie było problemu z karmieniem, zakiet był na zawiązywanie. ja do karmienia go ściągałam, ale spokojnie można bylo karmić w nim

Gość do majtkowe figi
dziopa przestan zakladac co chwile jakie majtki kupic jaka bluzke czy ty m,asz w glowie poukladane????????????????????

Gość majtkowe figi
a przeszkadza ci ,że pytam?chyba nawet uczciwie ze nie zmieniam nika zakładając twoim zdaniem durne topiki. wez lepiej idz stąd

Gość majtkowe figi
ale jak karmic w sukience, jak wyjąc piers? z dekoldu?to chyba niewygodnie. Wydaje mi sie ze taka kopertowa bluzka bądz na guziki jest lepsza od sukienki

Gość zolzaa
w tych sukienkach są specjalne otworki więc wyciagasz piers bez problemu,zresztą możesz ubrać sukienkę kopertową i też nie będzie problemu

Oj kobitko,kobitko! Sama robisz sobie problem :):P Przecież nie musisz zakładać worka po ziemniakach. A co ma karmienie do rodzaju ubrania? Ja nie widzę problemu! Ubierasz się co chcesz a na czas karmienia wychodzisz do innego pomieszczenia,zamykasz drzwi i po kłopocie