Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czarny KRUKKKK

Ostatnio na forum pojawiła się zakomplesiona zezowata dziewczyna

Polecane posty

Gość Czarny KRUKKKK

zrozum laska że zez to niewielki problem :o przestań wszystkich zamęczac swoimi urojeniami

Gość urojenia to ty masz

Gość urojenia to ty masz
dokladnie. gdyby to ciebie dotyczylo to gadalbys zupelnie inaczej

bez kitu, zez to nie koniec swiata, ja nie mam jednej nerki i zyje....nie robie z tego dramatu.

Gość ale porownanie
braku nerki nie widac. na prewno nie jest to przyjemne posiadac jedna nerke i zy z ta swiadomoscia ale gdy ktos patrzy na cieibie to tego nie widzi

Gość tez zezolka
ZEZ to niestety DUŻY PROBLEM!!!! Mam zeza i wiem cos o tym przez to mam zmarnowane cale zycie!!!! Nie zrozumie ten kto nie ma zeza.Wiem,ze ludzie maja gorzej np jezdza na wozku inwalidzkim itp...ale ja przez tego zeza dostalam juz nerwicy i fobi spolecznej,boje sie ludziom spojrzec w oczy ,ze ktos zauwazy i bedzie sie ze mnie smiac,a nawet jak nie wprost ale slysze za plecami ,,ona ma zeza,, to zawsze lapie dola,,,co z tego ze jestem atrakcyjna dziewczyna,Jak ten zez mnie szpeci..Wolalabym byc gruba ,bo zaawsze mozna sie odchudzic ,albo jakos ubrac zeby zatuszowac wystajacy brzuch ,a nie ten okropny zez!!! to utrudnia kontakty z drugim czlowiekiem ,czszegolnie z plcia przeciwna...Wszytkich chlopakow zostawiam ,bo boje sie ze zauwaza i mnie zostawia wiec ,sama zostawiam pierwsza...Przez to oko czuje sie gorsza od innych dziewczyn...wiadomo ze faceci zawsze wybiora nawet brzydsza ale ta z normalnymi ,prostymi oczami..

Gość tez zezolka
Nikt nie powie mi ze to urojenia...Sama nawet nie zauwazalam tego zeza dopoki nie poszlam do szkoly sredniej i zaczeli sie za mnie wysmiewac..Wtedy dopiero zaczelam przygladac sie moim oczom..Pamietam jak czulam sie upokorzona kiedy szlam przez korytarz a grupa chlopakow nazwala mnie ,,zezol,,plakalam po katach,nie chcialo mi sie zyc,balam sie chodzic do szkoly ze beda znowu mnie wysmiewac i tak pare lat spedzilam bedac wysmiewana oczywiscie przez chlopakow!!! Zawsze czulam sie gorsza od dziewczyn ,od kazdej dziewczyny,nawet tej kiedy widziaalm ze wcale nie jest ladniejsza ode mnie,ale ma normalne oczy...Kiedy szlam na impreze ,mialm dobry humor,to co ? ide zeby sie pobawic a tu slysze tekst ,,ona ma zeza,, ,albo idzie slepa!!to przez nich wpadlam w komleksy ,teraz to mam juz fobie na tym punkcie jak ktos mi patrzy w oczy nawet koleznka to sie czerwienie i nie moge slowa wypowiedziec ,czuje sie jak na egzaminie w szkole,spuszczam wzrok jak jade autobusem ,ide ulica ,nie poszlam na studia ,bo boje sie ze beda sie ze mnie smiac ...zamknelam sie w sobie,mam przerabane zycie. MAM ZEZA ALE CZY JA NIE MAM PRAWA NORMALNIE ZYC!!!! DLACZEGO INNI LUDZIE SIE SMIEJA Z TAKICH LUDZI JAK JA!!! UPRZYKSZAJA ŻYCIE MLODYM DZIEWCZYNOM!!! TO NIE MOJA WINA ZE MAM ZEZA I NIE WASZA ZASLUGA ZE MACIE ZDROWE OCZY!!! CIESZCIE SIE ZE JESTESCIE ZDROWI A NIE SMIEJCIE SIE Z INNYCH!! CHCIALBYM SIE CZUC JAK NORMALNA DZIECZYNA A NIE KTOS GORSZY OD INNYCH!!! LUDZIE OPAMIETAJCIE SIE!! UCZCIE SWOJE DZIECI SZACUNKU DO DRUGIEGO CZLOWIEKA BEZ WZGLEDU NA TO JAK WYGLADA!!!!