Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gimnazjaaaaaliStkaA

ZADANIA DO TESTÓW GIMNAZJALNYCH!!

Polecane posty

Gość gimnazjaaaaaliStkaA

hej słuchajcie mam problem, za niedługo będę miała testy gimnazjalne i się ich strasznie boję, najbardziej zadań z fizyki, chemii i matmy. W szkole to nauczyciele olewają i nic nas nie uczą, a ja nie wiem czego i z czego mam się uczyć... :/ jakby ktoś znał jakieś strony internetowe z gotowymi zadaniami z treścią z całym rozwiązaniem z matmy, chemii lub fizyki to niech się podzieli, byłabym ogromnie wdzięczna, z góry dzięki

Gość sowamadra
o ja też się dołaczam do prośby do innych użotkownikó kafe;p też bede meic testy i by mi sie przydaly takie zadania

Gość sowamadra
o ja też się dołaczam do prośby do innych użotkownikó kafe;p też bede meic testy i by mi sie przydaly takie zadania

Gość sowamadra

Gość fjhbed
nie bój się egzaminów! one wbrew pozorom nie sa takie trudne, bo w końcu każdy uczen musi je napisać, a nie Olimpijczycy! rozumiem Cię, nauczyciele powinni wymagać, bo to dopinguje, a odnośnie testów, to dużo fajnych widziałam w sklepach prasowych, nie są drogie!

Gość a z czym konkretnie macie prob
lem?

Gość hjgknbv
fizyka, chemia... trzeba ją zrozumieć, inaczej sie nie da!