Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość usuwam

nie chce urodzic..pomozcie...

Polecane posty

Gość usuwam

szukam tbletek na lewo...

Bierz odpowiedzialność za swoje czyny! Czemu winne jest dzieciątko? Dlaczego nie dasz mu zobaczyć świata? Nie trzeba się było bzykać, jeśli nie jesteś gotowa na konsekwencje...

płód to jeszcze nie dziecko...więc przestańcie z tym ''zabijaniem''...bo nikt nikogo nie zabija..

Płód to zaczątek dziecka. Usuniesz płód - nie urodzi się człowiek. Poza tym... usunąć to można śmiecia z podłogi, ale nie człowieka... Seks jest dla ludzi dorosłych, dojrzałych, otwartych i gotowych na potomstwo!

Gość saleminka8
duell ale żyje i ma do tego prawo ! ma umrzeć bo ktoś ....nie jest przygotowana na dziecko (konsekwencje) to mogła się zastanowić,czy jest na tyle dorosła by współżyć ! płód to jeszcze nie dziecko- zwolennik aborcji sie znalazł :( az smutno sie robi w sercu jak się to czyta. Napiszę to co każda staraczka by napisała : jest wiele kobiet które płaczą z miesi\ąca na miesiąc bo już nie potrafią patrzeć na jedną kreskę na teście,mają dość tabletek kttóre biorą by wzmocnić się,by owulacja była prawidłowa,a gdy uda się zajść w ciąże a poronią to walczą dalej,gdy uda sie ponownie zajść w ciąże to walczą o tą ciąże, nawet kosztem swoim-leżą całymi dniami by tylko nie stracić dziecka... :( Sama jestem po poronieniu i to nie jednym,jestem w kolejnej ciąży i dałabym wszystko by być na jej miejscu ,bo sądzę że dziecko by donosiła,bo może jej hormony lepiej pracują niż moje. Nie myślała jak współżyła bez zabiezpieczenia no dobra-chwila zapomnienia,emocje poniosły...ale są przecież tabletki do 72 godz,wiedziała ze mozna zajść w ciąże gdy współżyje się bez zabezpieczenia,zal kasy na tabletke ? to niech ponosi odpowiedzialność ! Chyba ze myśli,ze dzieci w kapuście sie znajduje ;) Ale moim zdaniem ja bym tak nie postąpiła,jest młoda a jeśli będzie miała komplikacje jakieś to co?...jak w przyszłosci nie będzie mogła mieć dzieci. Ile ma lat to nie napisała ... hmm

Gość saleminka8
Bjedronecka popiwram Twoje słowa ! szacuneczek dla Ciebie :)

Gość saleminka8
szkoła życia -zauważyłam że tabletki są tanie :) 860 zł hehe radziłabym kupić kilka śpioszków,pieluszki,butelki i smoczki :) no i może jakiś wózek po innym maleństwie :) a nie ...

Gość saleminka8
tak jestez ZA aborcją...kobieta powinna mieć prawo wyboru czy chce urodzić dziecko czy nie....a płód to płód a nie dziecko...dzieckiem staje się od 3 miesiąca kiedy zaczyna pojawiać się mózg....bo to nie serce odpowiada za zycie a mózg....i dlatego aborcja po 3 miesiącu jest zakazana....trochę się doucz a później się wypowiadaj o ''zabijaniu dzieci'' :O:O:O

Gość nie bombonierka
nie jest mi Ciebie żal... na seks byłaś dorosła a teraz pomóżcie...bierz odpowiedzialnosc za siebie i swoje czyny

Gość dfgth
no niestety tragiczna, krok po kroku opisują wszystko. Tak samo jak usunąć ciaże po 12 tyg :-O No ale cóż, niektóre kobiety sądzą że nie mają innego wyjścia jak tylko usunąć więc takie stronki chętnie odwiedzają.

Gość suczyskowredne
ale kazdy uprawiając seks wie czym to moze się konczyć więc dla mnie płód to również dziecko,trzeba myśleć a nie bawić się w dorosłego a później usuwać,szkoda ,ze Ciebie matka się nie pozbyła

Gość loreleiiiiii
Ale zapominacie,że seks nie musi prowadzic do ciazy,a czasami sa wpadki jednak,nawet przy regularnym braniu tabletek dla mnie seks nie jest prokreacja, przedluzeniem gatunku, tylko czyms z czego czerpie cieplo,milosc i bliskosc i zadowoloenie. Nie Chce miec dzieci, obrzydza mnie mysl ze mialabym cos miec w brzuchu,a poród to juz w ogole cos obrzydliwego. Planuje podwiazac jajowody. Po co jej piszecie ze tyle osob czeka na dziecko? a co ja to obchodzi, wiele osob czeka tez na zasilek,albo na list,albo na dostawe - co ją ma to obchodzic? Ja nie wiem co takiego ludzie widza w dzieciach - nieba by im uchylili,wariuja zupelnie nad małymi bobami,ktore pozniej wyrastaja na mordercow albo na glupie gim-gówna :/ pozdrawiam:)

loreleiiiiii, podwiąż sobie jajowody, a rozwiąż umysł, co? ;] może twoje myślenie się poprawi, bo póki co reprezentujesz sobą tyle, ile mniej-więcej Hitler ;]

Gość przeciez to prowokacja

Gość do loreleii
"Po co jej piszecie ze tyle osob czeka na dziecko? a co ja to obchodzi, wiele osob czeka tez na zasilek,albo na list,albo na dostawe - co ją ma to obchodzic?" dokładnie! w tym chorym kraju to zygota ma decydować o dorosłej kobiecie, a nie na odwrót, rzygać się chce jak czytam te wypowiedzi moherowych beretów, ktore chcą zrobic z kobiet maszynki do rodzenia i zupełnie je ubezwłasnowolnic-jak zaszła w ciaze to MUSI urodzić

Gość loreleiiiiii
ale co masz do mojego umyslu? ja toleruje to,ze kobiety chca miec dzieci, to dlaczego nie mozesz tolerowac ze ja nie chce? Tylko napisalam ze ja rozumiem, bo mnie naprawde obrzydza ten stan.... nie kazdy musi myslec tak samo i nie kazdy musi pragnac fasolki

Gość do loreleii
BJEDRONECKA- a to porownanie do hitlera świadczy o twoich horyzontach....

Gość a co mi tam se popisze
no to podwiązcie jajowody w czym problem...a seks jednak przynajmniej katolikow powinien prowadzic do prokreacji

Gość loreleiiiiii
a to juz widzizz,wchodzimy na inne tematy,ja jestem ateistka:) peace,spadam na impreze :*

Chodzi po prostu o odpowiedzialność i konsekwencje swoich czynów... Tak, jak napisałam wyżej - usunąć to można śmiecia z podłogi, a nie bezbronnego, niewinnego człowieka.