Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kitty12345

jakie jest prawdopodobieństwo ciąży w tym przypadku?

Polecane posty

Gość kitty12345

od paru miesięcy biorę pigułki anty, zawsze bralm reguralnie, ale miesiac temu na imprezie za duzo wypilam i potem wymiotowalam to bylo o godzinie 20 a pigulki zawsze przyjmuje o godzinie 18'00 nie wzielam zapasowej;/co prawda okres później dostałam, ale czytałam ze nawet jesli jest sie w ciazy to przez pierwsze trzy miesiace moze on występowac,wiec to mnie nie uspokaja..

Gość ogryzkoowaa
Jezu Chryste Panie mily.!!!!!!!!!!ile Ty masz dziecko lat? wez poczytaj jeszcze raz i dokladnie chyba ze masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem

Gość herbatnik 87
nie mozesz kupic testu? to rozwieje twoje watpliwosci ale mi sie wydaje ze skoro dostalas okres to nie jestes w ciazy...

okresu w czasie ciazy nie ma! moga pojawic sie plamienia! ale okres od plamienia znacznie sie rozni:) skoro miałas miesiaczke to czym sie przejmujesz:) poza tym test nie jest drogi:) zawsze mozna dla własnego swietego spokoju zrobic;) choc wg mnie nie jestes w ciazy:)

Gość ebambiiiiiiii
moja mama przy pierwszej ciąży miała najnormalniejszy w świecie okres... nie tylko plamienia, obfity okres...

Krwawienie z odstawienia jest dowodem na to, że nie jesteś w ciąży. Poza tym tabletkę wzięłaś o 18, a zwymiotowałaś o 20 także duża część tabletki zdążyła się wchłonąć.