Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SingleLadies

Casting na faceta.

Polecane posty

Sorry, że długo mnie nie było, ale musiałam wybyć na godzinę :) Przystojny Fajny Bo to tytuł piosenki. Nie miałam co wymyślić, nie jestem najlepsza z wymyślania tego typu rzeczy. Bo zresztą co za różnica jaki nick. Czyż nie? :D A i przepraszam, szukam mężczyzny. :D

Bez takich że już wszyscy mężczyźni śpią, myślałam że tylko mali chłopcy chodzą wcześnie spać...a tu psikus :P No cóż to i ja się zbieram. Jutro się odezwę, dobranoc.

Przystojny, no napisałam. To się do siebie sprowadzamy, chcąc nie chcąc i miło że chociaż Ty jeszcze nie śpisz, ale chyba Cię zasmucę bo ja już spać idę, zmęczona jestem. Rano jak wstane to wpadne, także dobranoc, miłych snów :)

Och...tak się tylko pyta ... Co może co się dziś u Ciebie ciekawego wydarzyło? U mnie nic...poza tym że pada śnieg :O

Coś tam posypuje :) Masz może jakieś swoje zdjęcia ? Powiedział byś coś o sobie, ile masz lat, imię..itd :)

No wiekszosc juz wspomnialem na swoim topicu;-) Zdjecie moge Ci wyslac ale najpierw Ty droga pani mgr:-) Pisalas ze jestem wybredny,why?

No dobrze to ci coś wyślę, tylko nie wiem gdzie. Daj jakieś swoje namiary, a ja na razie muszę iść mam pilną sprawę będę za jakąś godzinę. Buziaki.