Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marco Contini

Dlaczego większość polek jest nieladna?????

Polecane posty

Haft Richelieu i w kwestii mody także Polki wygrywają, są najbardziej eleganckie i zadbane a niektóre małym nakładem wygladają jakby wyszły z magazynu mody Pier.dolnąłeś jak łysy grzywką o ..... wiesz co dalej.

Gość pierwszaaaaaaaaa
na mój gust włoszki mają za duże nosy .......... i wszystkie są piwnookie czy też duża większość , nie ma to jak zielone lub niebieskie oczęta słowianek :P

DearMissJC - jak pół francuz pół polak może być żydem, to czemu nie włoch, w koncu niektórzy nie znają innych narodowości - tylko żydowską, tacy zacofani :classic_cool:

Gość znawca znawce pogania
dyktfon z pragi jestes:P ? hehe, jak tam sa ladniutkie dziewczynki to ja pierd...ole, co druga ma fass na buzi wymalowany:O

JUŻ NIE MOGĘ Hehe, Polki nieładne? Mieszkam w UK od ponad trzech lat i na polki się nie mogę napatrzeć, takie są piękne. Sama jestem Polką, ale siebie nie umiem oceniać. W każdym razie nasze dziewczyny są niesamowicie piękne. Podnieca mnie Jola Rutowicz :)

nie wiem.. smiesznie tak.. wloski zyd ;p w kazdym badz razie, nasz autor dysponuje zadziwiajacym zasobem slownictwa.. nie umie odmieniac rzeczownikow, a takie kolokwializmy jak 'lansiary' zna..

Haft Richelieu DYKTAFON MODY - ty wygrywasz tu tylko głupotą Jesteś żałosny leszczyku. zakładając głupie tematy usiłujesz na siebie zwrócić uwagę. jednak jesteś tak nudny, że każdy się z ciebie nabija. Typowy przykład nudnego frajera. Idź lepiej leszczyku spać :D

dzieci idzcie spac :P nie ma to jak pouogolniac z deka :O zanwcy piekna sie znalezli :O

Gość tereteretgeret
Marco Contini kiepsko udajesz wlocha. Ja ciem rozumiec,ale nie umiec sie wypowiedziec. Ja myslec ze ty nie byc wloch. Ja byc australiczyk

W kazdej nacji sa ladniejsze i brzydsze, zaden kraj nie ma monopolu na urode swoich kobiet, jedynie kanony tej urody.

Haft Richelieu DearMissJC - jak pół francuz pół polak może być żydem, to czemu nie włoch, w koncu niektórzy nie znają innych narodowości - tylko żydowską, tacy zacofani Francuza, to robisz Panu Heniowi z kotłowni :classic_cool:

fanclub NIE PRAWDA!!! NIE WSZYSTKIE POLKI SA NIELADNE!!! ŚĄ W Y J Ą T K I !!! ZAJRZYJ TU ŚLICZA ,DLUGONOGA POLKA: http://www.centrum-modelek.pl/2418_concha_za brze-ruda-sl.html PO RAZ SETNY CI POWTARZAM, ZE TO BAZYLICH. NIE POZWOLIŁBYM TEMU KRZYWONOGIEMU KURDUPLOWI REKLAMOWAC MOJEJ NOWEJ WIOSENNO LETNIEJ KOLEKCJI HABITOW KU KLUX KLANU.

Gość znawca znawce pogania
żal.pl

Ze wszystkich Polek, najbardziej lubię się lizać z obrzyganymi menelami na ławce w parku :) Lubię też panu Mietkowi wyjadać rodzynki przyczepione do włosów wokół anusa :classic_cool:

Richelieu, Twoje wypowiedzi sa tak kontrowersyjne jak poglady ś.p. Armanda, Twego imiennika.. daj se juz siana ;p

Gość sexy laska
Haft RicheIieu pierdnij se........

Gość J23 bis
Większość Polek to katolikanki a one zawsze są nieudane, co innego ateistki !

Gość ateista xxx
To prawda wiele Polek należy do sekty katolyckiej. A przy okazji to widział ktoś kiedyś ładną zakonnicę ?