Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marco Contini

Dlaczego większość polek jest nieladna?????

Polecane posty

Gość Marco Contini

Jestem włoch mieszkajacy w Polska od wiele lat i musze wam drogie polki powiedziec ze polki to zwykle niskie ,puculowate robione tania czarna lub zołta farba lansiary do tego cycate i nieatrakcyjne!! Nie wiem skad u was takie przekonanie ze jestescie piekne na świecie,daleko wam do kobiet w Italii . Pozdraiom Ciao

Gość kucza Pola
jam niska szczupla bez biustu. filigranowa mloda kobieta:)

Gość ether
a ja jestem makumba z afryka:P dla mnie polski są najfajniejsza

Fenyloetyloamina - jeżeli myślisz, że to ta sama osoba to radze odejdz od kompa i wyjdz do ludzi, bo już w główce coś muli :)

Czy ja wiem... Mi się wydaje, że Polki są ładne, ale może dlatego, że nie miałam porównania z innymi narodowościami.

Gość
Nieładne są tylko te, których matki puszczały się z Włochami, bo wszyscy Włosi to kurduple i ich dzieci, czyli te dziewczyny też potem są niskie. :P

Haft Richelieu, nie wiem jak Ty ale ja póki co wśród ludzi przebywam wystarczająco. Nie narzekam też na żadne mulenie - w żadnej z części ciała

Gość Beattka kiss
autorko podszywająca się pod włocha nie oceniaj polek tylko po swoim wyglądzie :D

Gość fajnie by było
nie za najladniejsze tylko -za najłatwiejsze...male przejezyczenie;P

i w kwestii mody także Polki wygrywają, są najbardziej eleganckie i zadbane a niektóre małym nakładem wygladają jakby wyszły z magazynu mody

Hehe, Polki nieładne? Mieszkam w UK od ponad trzech lat i na polki się nie mogę napatrzeć, takie są piękne. Sama jestem Polką, ale siebie nie umiem oceniać. W każdym razie nasze dziewczyny są niesamowicie piękne.

Gość masimo
a dlaczego ty jestes taki jebniety?:o

Gość fajnie by było
szkoda z tylko same tak o sobie mowia do włoszek wam daleko,topa make-upu i solarka to zamalo byc byc pieknym

Włochy autorze to ty masz na plecach i posladkach - czarne kręcone do kolan :D Dziś byłem w Galerii na Wileńskim w Warszawie i było tam pełno ładniutkich młodych kociaków w krotkich spódniczkach. Czuło się prawdziwą wiosnę :)

Gość znawca znawce pogania
a dlaczego polscy meżczyzni w wiekszosci sa nudni:O

O przepraszam, ja nie jestem nudny. Nawet jak nic nie mówię, to się za mną dziś laski oglądały na ulicy.

Polki są śliczne!! Delikatne, subtelne, długonogie, itp. Nie to co tłuste Włoszki z ciemnymi wąsami :p

Haft Richelieu DYKTAFON MODY - jeszcze go od żyda wyzwij to pokażesz w całości swój obraz Chciałbyś :D Pogódź się z tym, ze jesteś osamotnionym żydem :D Chyba, że Józio pojawi się na Kafeterii.

Gość Marco Contini
nie obrazajcie si tak,mowie tylko co mysle-mini,make-up i tipsy to jeszcze ni pieknosc,smiac mi sie chce jak robione panny w polska mowia ze sa piekne w europie,