Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawskadziewucha

ruchy płodu

Polecane posty

Gość ciekawskadziewucha

jestem w 28 m-cu ciaży i ruchy dziecka czuje prawie ze non stop, to moja druga ciaza, pierwsze dziecko nie było nigdy az tak bardzo ruchliwe, troche mnie to martwi czy to normalne

Gość 28 tygodniu chyba
:p A co do ruchow to podobno w drugiej ciazy czuje sie je szybciej i wyrazniej, ale dokladnie nie wiem jak to jest, bo ja spodziewam sie narazie mojego pierwszego malenstwa, moze jednak bardziej doswiadczone dziewczyny napisza ci cos wiecej.

Gość ciekawskadziewucha
dzieki za odpowiedź :) Gdybym nie miala porównania do pierwszej ciazy to pewnie bym sie nie martwiła

Gość ciekawskadziewucha
i sorry za pomyłke miałam na mylsli 7 miesiąc a zaczęłam pisac w tyg i tak wyszło

Gość w ktorym miesiacu jestes
w 28 miesiacu??

Gość dfhgdfhdh
to normalne, ja czuję non stop!!! w 27 ciagle sie ruszalo az sie boje ze bedzie mialo ADHD :D teraz jestem w 37 tyg i ma juz malo miejsca a ja ciągle widze nozke wystająca z brzucha takie wydmy mam na brzuchu , tak sie rusza ze hej, wygladam jakby kosmita byl we mnie i w brzuchu cos robi:P

Gość dfhgdfhdh
a to pierwsza ciąza moja.

Gość ciekawskadziewucha
mi też już przeszła po głowie mysl o adhd :p

Gość elisea
a w 13 tc nie czuc nic?

Hehe ja jestem w 26tc i też same wydmy na brzuchu :P I już się nie mogę doczekać końca ciąży, bo mnie małe wali gdzie popadnie - rezultat: wszystkie wnętrzności mnie bolą :P

elisea - w 13tc to raczej wątpliwe. Ja pierwsze ruchy (takie bąble) czułam pod koniec 14tc, a pierwszego kopniaka w 15tc (moja pierwsza ciąża), to się w szpitalu dziwili, że to nie możliwe. Tyle, że ja bardzo chuda jestem. Pierwsze ruchy powinny być (książkowo) koło 20tc w pierwszej ciąży, a w drugiej trochę wcześniej.

Jejku cieszcie sie kobietki ja jestem w 16 tyg.i juz niemoge sie doczekac,ale macie fajnie gorzej jak by niekopało pozdrawiam wszystkie mamusie:)

Fajnie macie, ze czujecie- ja jakos prawie nic nie czulam, cala ciaze, ale moze nie potrafilam tych ruchów zdefiniowac?