Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdddds

nie wiem co on do mnie naprawde czuje...

Polecane posty

Gość fdddds

Poznalismy sie na studiach. On (nie wiedzialam o tym) cos tam krecil do mojej kol.ale ona nic do niego, potem tak. Niezdecydowana byla i miedzy mna a nim zaiskrzylo. Potem powiedzial wprost,ze nie moze sie zdecydowac. jest mi przykro.

Gość fdddds
Raz mowi mi jak to za mna szaleje a potem widze jak na wykladach gapi sie na nia. Az serce z zalu mnie sciska. Jeszcze bezczelnie mi sie przyznaje,ze ona go kreci fizycznie. Gdy przyszlo do konfrontacji powiedzial do niej (cytuje) : jestem z Olką, ty mi sie fizycznie podobasz. Ale cale dnie na gg gadaja a mnie na sms nie odp. O co tu chodzi..

Gość fdddds
proszę o jakąkolwiek odp. ;(((((((((((((((((((((((((((((

Gość oihgfc
a co my ci mamy odpisac? nie jestesmy tym facetem wiec nie wiemy o co chodzi

Gość fdddds
ale czy on wogole moze myslec o mnie powaznie skoro mowi mu wprost,ze fizycznie mu sie inna podoba? mam watpliwosci. Nie mam z kim pogadac.

Gość fdddds
czuje sie gorsza w jej cieniu :( nie mam sil walczyc. Czy mam prawo zadac by sie na nia nie gapil np? on mowi,ze przesadzam

Gość oihgfc
a skad ja mam wiedziec, czy on moze myslec powaznie? chcesz pogadac? z nim pogadaj. on jest jedynym, ktory ci na te pytania odpowie. 🖐️

Gość fdddds
ale on zadie zmienia co 5 min. Ale wciaz na nia patrzy to upokarzajace.

Gość hadenine
olej go ;] wtedy Ty go bedziesz bardziej krecic...heee ;] pozniej zmiekniesz i sytuacja sie powtorzy, znow bedzie Ola jego rpagnieniami. ten facet jest zalosny. wspolczuje, bo to Twoje uczucia..eh

Gość hadenine
bardzo wg mnie sie ponizasz bedac z nim w ogole...i dajac sie w te sposob upokarzac... debil i tyle. ponizasz sie dajac mu takie cos mowic, ebz twojej reakcji (czyli olania gamonia)

Gość fdddds
postanowilam zadzialac a jesli znow sytacja sie powotrzy zostawic dziada, bo nie jestem z kamienia.. Myslalam by bardziej zadbac o siebie, mniej pisac do niego i zaczac flirtowac z inym by poczul jak to jest

Gość fdddds
myslicie,ze powinnam mu wszystko wygarnac? mam dosc zacisnietych ust

Gość fdddds
;(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Gość hadenine
fdddsss - wkoncu jakies madre postanowienie :) wiedz, czego szukasz i wiedz, ze ejstes warta tego,c zego szukasz

Gość fdddds
"...wiedz, czego szukasz i wiedz, ze ejstes warta tego,c zego szukasz..." ojoj chcialabym by byl ze mna tylko, chce by czul do mnie to co ja. Chce zawalczyc ostatni raz zchudnac i byc lepsza niz jestem

Gość fdddds
czy warto..