Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dgsdgte56

waszym zdaniem którą wybrać??? proszę doradzcie

Polecane posty

Gość dgsdgte56
dziewczyny powiedzcie co sądzicie na ten temat

Gość dgsdgte56
a co w niech jest kurewskiego masz jakieś uprzedzenie ... nienormlana!!! normalne bluzki i zaraz kurewksie hehe dobre...masz chyba jakies przezycia i z jednym wszytsko kojarzysz

Gość zastanawiam się.........
1 :)

Gość 1 wybierz

bluzki fajne ale jak widze tego manekina sztucznego co ma je na sobie to smiac mi sie chce hahahha.

tandeta zgadzam się:) jeszcze za dużą cenę;/

Gość evvvunia
nie no kurwa nie wierze. "szanuj sie" hahahahahaah po prostu szlak mnie trafia jak widze normalny ciuch a jakies puste i zacofane panienki sypia takimi komentarzami. fakt ze modelka wyglada jak dziwka ale tu nei chodzi o modelke. widac niektore pustalki tego nie rozumieja !!!! a do strasznej zołzy! gdybym to ja byla ta dziewczyną to nie przezyla bys tego starcia!!! idiotko!!!

Gość kotka222
te pierwsza

zolza nie ladnie bic za wyglad:D...a do ewuni..jak widze takie prostaczki jak ty co umia tylko ubizac innym towiesz co mam ochote przestawic fasade....:d zalosna jestes.

Gość nieee no
zdecydowanie nr 2 !

Gość qplazm
ogladaliscie kidys taki program "ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym"? te mlode"modelki" tanczace w kisielu itp.. miedzy nnymi czarek bonczyk-monczyk i ten jego warkoczyk.. pamietacie to?? pracowala u niego taka Klaudia z raduszca , pamietam jak dzis. Pozniej zrobila wielka kariere w "Italii" :) juz od dluzszego czasu mysle ze na tych zdjeciach miedzy innymi z tej aukcji to ona jest, ktos to potwierdzi..?:)

Gość evvvunia
ja kogos obrazilam? to nie ja napisalam : "jakbym zobaczyła taką dziwkę na ulicy to chyba by ode mnie w mordę dostała.. dziewczyno szanuj się!!!" a to raczej jest obraza

tak, pamietam monczyka i wydaje mi sie ze na tych aukcjach jest ta wlasnie panna mocno podrasowsana PSem.

do evuniaa: Jesli nie zauwazylas to najwieksze pustaki z reguly zachowuja sie w taki sposob, jak Ty dalas temu wyarz na tym forum :]

Gość wwesr
jak zalozysz pod to leginsy to spoko, obie fajne

Gość wwesr
_osa_ zolza nie ladnie bic za wyglad ...a do ewuni..jak widze takie prostaczki jak ty co umia tylko ubizac innym towiesz co mam ochote przestawic fasade....:d zalosna jestes. "co umią" no nie moge tu sie lepiej naum pisac

Gość evvvunia
hahahhaah wwesr dobre

Gość hja
druga? masakra!!! tandeta i kicz pierwsza nie w moim stylu ale jakby ją zestawić z leginsami lub czarnymi ryjącymi rajstopami i kopertówką to może wyglądać naprawdę super.

Gość Upppppppppppppppp
ta dziewczyna to na pewni nie POlka bo te ubrania sa zamawiane na niemieckich stronach

też oglądałam tą balladę z takim chłopem co miał z tyłu takiego warkoczyka.. obleśny był a głupie \"dziewczyny\" przychodziły z rodzicami bo niepełnoletnie i miały nadzieje że zrobią \"karierę\".. hehe lubiłam to oglądać.. A co do tego czy obraziłam kogoś to tylko wypowiedziałam to co o tym myślę, a nie o niej !!

a co do tych panienek to nie wydaje mi się.. one w tej balladzie nie były "urodziwe".. przynajmniej tak jak ja pamiętam.. takie bidulki co myślały że zrobią karierę..

Gość Justynka Justynka
Ta pierwsza fajniejsza, ta druga wydaje sie taka tandetna