Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miskaaaaaaaaaaaaaaaaaa

dzis moj faet sie dowie

Polecane posty

Gość 4444444444433
Duże (ale wielkie) wargi sromowe przez lekarzy okreslane są jako "przerost warg". Nie jest to więc normalne. Ja wielu facetow pytalam czy wolą motylki czy bułeczkę i - nie wiedząc jaką ja mam - mówili że raczej bułkę. Takie są fakty, natomiast w praktyce wygląda to totalnie inaczej. Dla faceta w chwili intymnej wygląd sromu ma małe znaczenie, zwlaszcza jeśli jest w kobiecie zakochany - i tak będzie zachwycony i tak.

i po co to tu piszesz? fajnie jest kogos ponizyc i sprawic zeby sie okropnie poczul? bylam u ginekologa i pytalam co szczerze sadzi o tych wargach, czy sa normalne i powiedzial ze jak najbardziej... Jak powiedzialam,ze mysle o operacji to o malo z krzesla nie spadl

Jesli chcesz z nim porozmawiac, to powiedz mu cos w rodzaju: "wiesz, moj mily, mam taki oto kompleks - moje wargi sromowe sa spore, wstydze sie tego, tym bardziej, ze Ty okreslasz uporczywie to miejsce jako bulke, a ja bulki niestety nie mam. Rozmawialam o tym z ginekologiem - taki wyglad jest normalny, choc rzadziej spotykany. Wiem, ze wielu facetow uwielbia takie walory, poniewaz uwaza, ze jest co piescic, ja natomiast boje sie, ze sie Tobie nie spodobam". Koniec kropka. P.s. gorzej bedzie, jesli on ma "olowek"... :P

Gość 4444444444433
To po co piszesz na kafeterii skoro nie chcesz wszelkich opinii? :) Oczywiscie, lekarze nie twierdzą że takie coś kwalifikuje się do zabiegu. Ale jest przerostem warg i ewentualne ich zmniejszenie jest poprawką kosmetyczną, niekonieczną. Ale co mialam Ci pisać? Że faceci uwielbiają motyle? Skłamalabym. Facetom jest bez róznicy jak wygląda Twoj srom. Dla nich jest ważniejsze żeby było ciasno i mokro.

Gość 4444444444433
""wiesz, moj mily, mam taki oto kompleks - moje wargi sromowe sa spore, wstydze sie tego, tym bardziej, ze Ty okreslasz uporczywie to miejsce jako bulke, a ja bulki niestety nie mam. Rozmawialam o tym z ginekologiem - taki wyglad jest normalny, choc rzadziej spotykany. Wiem, ze wielu facetow uwielbia takie walory, poniewaz uwaza, ze jest co piescic, ja natomiast boje sie, ze sie Tobie nie spodobam"." E tam. Jak ona powie mu coś takiego to wtedy on dopiero zwróci na to uwagę, a do tego pomysli że jest zakompleksiona. Nie powinnaś mówić nic, jemu i tak się spodoba

Gość andrea22
ej a jak to wygląda?

on nie ma ołówka:) kochalismy sie juz, ale jestem bardzo ciasna, mam problemy z tamta sfera i seks nam nie wychodzi. Dlatego teraz chcialam wiecej sie piescic i tym samym musze mu ja pokazac hehe troche mi przykro bylo jak ktos tu napisal ze faceci w wiekszosci wola bulki... zobaczymy jak to bedzie:( moze zapytac czego sie tam spodziewa?? jak sobie ja wyobraza??

Gość errerrere
jak to mozliwe że sie kochaliscie a on nie wie jaką masz tam budowę? :O chociazby po dotyku...

Gość hjklasdfg
Duże (ale wielkie) wargi sromowe przez lekarzy okreslane są jako "przerost warg". Nie jest to więc normalne. u DOROSŁEJ kobiety jest to zupełnie normalne:D przerost-jakoś musieli okreslić to zjawisko że mniejsze są większe więc sobie nazwali przerost:O

nie wiem okresla mnie tam jako brzoskwinka, bulka, przedzialeczek... lizal mnie tam nawet ale mowi ze nic nie widzial hehe

Gość hjklasdfg
nazywa brzoskwinka bo wszyscy tak nazywają,to jaczej określenie miejsca a nie kształtu najczęściej:)

Gość hjklasdfg
raczej*

Gość jhfbb
To Ty jakas chora jestes. Masz rozdwojenie jazni czy co? Najpierw piszesz, ze przez 2,5 roku Cie jeszcze tam nie widzial, potem dowiadujemy sie,ze uprawialiscie seks, a potem,ze Cie tam juz lizal i Ty nadal uwazasz, ze Cie tam nie widzial? Albo sciemniasz albo juz zglupialas do reszty. Po co w ogole chcesz mu mowic, ze masz inne wargi? Skoro Cie tam lizal i nie narzekal to znaczy, ze wszystko ok, a jak wyglosisz mu monolog na temat, ze cos jest nie tak to dopiero moze zwrocic na to uwage i zaczac sie doszukiwac. Idz sie leczyc dziewczyno, nie masz wiekszych problemow??

Gość miskaaaaaaaaaaaa
:) zapytam jak sobie wyobraza tamto miejsce...

Gość miskaaaaaaaaaaaa
ale on sam mowil ze mnie tam nie widzial i wreszcie chce bo nie wie czemu tak sie przed nim chowam... Tez mi sie wydawalo ze juz wie, co i jak ale najwidoczniej nie

Gość jeśli już to vaginę
na co ma sobie wyobrażać, od czego ma google i milion stron erotycznych, wypirdalaj na oazę i msze i nie pierdol farmazonów

Gość jhfbb
Jasne, akurat nie widzial. Z zamknietymi oczami Cie lizal? Skoro nie zglaszal zadnych zazalen to znaczy,ze wszystko ok, a jak zamierzasz mu teraz cos gadac na ten temat to tylko zwrocisz niepotrzebnie jego uwage. Facet pewnie wcale sie nie zorientowal, dopiero Ty mu uswiadomisz,ze wygladasz inaczej. Twoja sprawa, skoro lubisz sobie szukac problemow na sile i to lezy w Twojej naturze to powodzenia. Glupota jest jak woda, wcisnie sie wszedzie....

Gość miskaaaaaaaaaaaa
ciemno bylo w pokoju wiec mogl nie widziec. to nie jest glupota, tyle sie slyszy ze takie wargi sa oblesne. Po prostu sie boje ze go rozczaruje i tyle. pozdrawiam

Gość powiem ci bezstronnie
zajrzyj sobie laska na www. seks.fotosik.pl i przekonasz się że na 100 dziewczyn jedna ma bułeckę, a reszta pipkę a nie jakieś pipeczki dziewczynek z przedszkola

Gość miskaaaaaaaaaaaa
tak zrobie, ale innym razem bo dzis nie moge;) dzieki:)

Gość a ja jestem niedoinformowana
jak wyglada mtylek, chyba mam bułke, z tego co mówiecie. opiszcie jak wyglada motylek bo ja w sumie nie wiem co mam. wiem tylko ze jak bylismy po pierwszych razach to moj facecik sie podniecał ze mam ładna, ze inne widziała takie rozlazłe ale ja szczerze to ja nie widziałam innych p....wiec nie wiem

Gość wyrwidabb
no to spadaj z tego topicu mloda i informuj sie w innym miejscu

Gość janinkaaaa
też mam motylka ale myślałam że to naturalne i normalne mój facet nic nie mówił ale teraz sie go spytam z ciekawości :D czy był zdziwiony hehe :)

Gość motylica wcale nie duza
Ja tez mam motylka. Zawssze myślalam, ze to najnormalniejsze na świecie dopóki nie zaczęlam czytac kafeterii:/ Nie wiedzialam, ze są bułeczki i motylki. Mój facet jak mnie tam dotknał to powiedzial, że jestem tam 'dziwna', że mam małego peniska. Od tamtej pory nie pozwalam mu sie tam ogladać. Zranił mnie tym, ale cóż.

Gość janinkaaaa
motylki wcale nie przypominaja peniska ani troche :O :O :O

Gość motylica wcale nie duża
wiem, ale tak powiedzial. skojarzyło mu sie tak chyba dlatego ze wargi odstają tak jak penis.

Gość kjhkjn
Pierwsze slysze o jaks motylkach buleczkach itd kazda kobieta jest inna i tyle raz wieksze raz mniejsze , jezeli jestescie tyle z soba to nie widze problemu , gdybys miala tam jakas niespodzanke podobna do tego co on ma w spodniach to moglby tego nie zakceptowac a tak to wymaginowany problem :) a tak swoja droga to jak przychodze do mojej dziewczyny to ma buleczke a jak wychodze toz to MOTYL normalnie cuda pany cuda ;p