Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hubihubi

Prezent urodzinowy

Polecane posty

Gość hubihubi

Witam! Poszukuję oryginalnego pomysłu na prezent urodzinowy dla dziewczyny z którą jestem już od roku. Chciałbym podarować jej coś co będzie jej przypominało, że jest ktoś kto ją kocha.. Biżuteria, bielizna, perfumy, czekoladki - odpada. Myślałem nad zamówieniem szkicu naszego wspólnego zdjęcia.. Jakimś albumem.. Coś w tym stylu.. Chciałbym żeby to był niezapomniany prezent. Dysponuję kapitałem 100-150 zł. Wszystkie pomysły mile widziane!

Gość kimop
a czemu biżuteria odpada??przecież kobitki to uwielbiają i napewno by sie ucieszyła Twoja dziewczyna..

Gość hubihubi
Hmm.. Biżuterii nie chciałbym dawać ponieważ wydaje mi się to takie proste.. Bez pomysłu. Prezenty tego typu to dla mnie raczej ostateczność ;)

Gość kimop
może i proste,ale za to jak cieszą takie błyskotki...

Gość amaxa era
a dlaczego tamte odpadają a po ch.uja jej obrazek napewno super ucieszyła by się z perfum perfum nigdy nie zawiele kolekcja flakoników to duma dla dziewczyny

a ja bym chciala dostać coś świecącego..jestem sroką wiec biżuteria jest dobrym prezentem:):)

Gość misha90
ja bym tam chciala dostac jakis album albo cos w tym stylu. jestem sentymentalna :)

Gość amaxa era
no widzisz że każda kobieta jest inna nie możesz jej zapytać czego pragnie ? ja mam fioła do oryginalnych perfum i taki prezent dostałam tydzień temu na urodziny biżuterii nie noszę

Gość hubihubi
Perfumów jej nie kupie - tydzień temu kupiła nowy flakonik swoich ulubionych (moich też :) ) Co do biżuterii to myślałem nad czymś hand made jak już.. Nic złotego/srebrnego. Jest skromna i byłaby wręcz na mnie zła, wiedząc że kupuje jej drogi prezent..

Gość hubihubi
Gdy spytałem co by chciała dostać poprosiła o coś symbolicznego.. nie określiła się co dokładnie. Dodam, że się nie maluje, więc kosmetyki też raczej odpadają..

Gość hubihubi
Przepraszam za błąd.. :( :P

wyślij jej kwiaty kurirem!!! też będzie milo jak otworzy drzwi a tu nagle ogromny bukiet róż:):)

Gość hubihubi
Pomysł nie jest zły.. :) :) Czekam na więcej porpozycji ; )

Gość hubihubi
podbijam

Gość asdfd
again :)