Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dumna Brytyjka

Mieszkam w Wielkiej Brytanii, proszę o pomoc

Polecane posty

Gość dumna Brytyjka

Mieszkam w Wielkiej Brytanii już od ponad dwóch lat. Jestem już prawdziwą Brytyjką. I jestem dumna z tego. Ale Polska przeszłość ciągle o sobie daje znać. I nie wiem jak sobie z nią poradzić. Kiedyś poznałam fajnego faceta. Umówiliśmy się. Ale on poznał po akcencie i po tym że mój angielski nie jest najlepszy że nie urodziłam się na wyspach. Spytał skąd jestem, a ja spaliłam się ze wstydu i uciekłam ze spotkania nie mogąc powiedzieć że jestem z polski. Jak poradzić sobie ze wstydem że pochodzi się z polski? Podobnych sytuacji miałam wiele, ale ta ostatnia którą opisałam to była tragedia. A jeśli czyta to ktoś kto był za granicą to mam pytanie, jak radził sobie tam ze wstydem że pochodzi z polski????

Gość hjffffffffffyt
ludzie walczyli o naszą flagę, o kraj, przelali swoją krew za to, zeby jakas pipa na wyspach sie teraz tego wstydzila :P Nie jest tu najlepiej, politycy niszcza wizerunek kraju..a tacy jak Ty..szkoda gadac

Gość malina czarna
dlugo wymyslałaś tą prowokację ? pewnie siedzisz spocona z wrażenia i czekasz kto ci odpisze 😴

Gość ciekawa odmiana prowokacji
dam 1/10

Gość moja ocena
-6/10

Gość lezzie
buahahahahahahhhahahaahahahahahahahahahahahaaha... tak miernej prowokacji to jeszcze nie czytalam... lol...