Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapytajkllaa

czy mozna wlewac wode mineralna bezposrednio do butelki a pitem tylko podgrzac w

Polecane posty

Gość zapytajkllaa

podgrzewaczu?czy trzeba najpierw zagotowac?

Gość delmonico
tak

mozna ja tak robie odkad synek skonczyl dwa miesiace ( wczesniej byl na cycu) na mineralnej robie mleko i herbatki. Synek nigdy nie mial zadnych kolek ani problemow z brzuszkiem raz tylko zlapal jakiegos wirusa i byla biegunka i wymioty ale to starszy synek przyniosl ze szkoly i maly sie od niego zarazil

Gość zapytajkllaa
dziekuje bardzo za odpowiedz maz uparl sie,ze mineralke trzeba najpierw zagotowac w czajniku ale mnie sie wydawalo,ze mozna bezposrednio do butelki tylko potem wlozyc do podgrzewacza dziekuje:)

Gość z tego co wiemn
gotując wode mineralną pozbywasz sie wszystkich składników a więc pod wpływem temperatury woda mineralna zostaje pozbawiona minerałów,wiec po co kupowac wody lepiej gotowac kranówe@@@

dokladnie jak sie gotuje wode mneralna to pozbywa sie wszystkich mineralow dlatego ja nie gotuje wody mineralnej tylko pdgrzewam zeby mleczko bylo cieple :)

Gość
Ja zawsze gotowałam mineralną. Nie wiedziałam, ze tak można, ba nawet nie przypuszczałam :)To mówicie, ze można tylko podgrzewac i bedzie ok? ?? Kranówkę to gotuje ok 5 minut a mineralną jak tylko się zagotuje to wyłaczam. Wystarczy tylko mineralkę lekko podgrzac i dodac mleko?