Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 21tc

Ciaze zaczelam z 70kg, teraz mam 74 - 21 tc, a Wy?

Polecane posty

Gość 21tc

Wiem, ze to sprawa indywidualna, ale pytam z ciekawosci

Gość to moje hasło przewodnie
Ja nie pamiętam ile było w 21tyg.W każdym bądź razie ciążę zakończyłam z wagą 85 a też startowałam z 70 przy 164cm.

Gość ja tez z 70 kg startowałam
a po ciązy straciłam więcej niż przybrałam na wadze w czasie ciązy . Niczego sobie nie załowałam jadłam za dwóch ;-)

Gość 21tc
ja mam 168 tez mam nadzieje,ze po ciazy zjade do mojej wagi sprzed 1,5 roku - 58 kg 12 kg - nabawilam sie lykajac duphaston i zajadajac go czym popadnie

tez bralam duphaston i na poczatku w ogole nie umialam przytyc bo mialam jadłowstręt po odłozeniu się zaczeło czyli od 12 t.c przytylam 5kg :P w 8 tygodniu

Gość po badaniach
dziewczyny, jak jets zatem z tym duphastonem - on wpływa na to, że się więcej i szybciej tyje? Ja również go biorę i jest mi cały czas niedobrze, a co do wagi, to póki co nic sie nie zmiania, ale zauważyłam u siebie dziwne odruchy - niby jest mi ciągle niedobrze, nie mam apetytu, ale jak już coś zjem, to na chwilę czuje ulgę zastanawiam się czy nie zmienić duphastonu na luteinę - mój lekarz wspomniał coś, że się zastanowimy nad tym za jakiś czas (jestem w 8 tc). Na początku podeszłam sceptycznie do tych planów zmiany, ale teraz, kiedy w zasadzie nie nadaje się do nieczego przez ciągłe złe samopoczucie i rozregulowany system żywienia, zaczynam mysleć nad tym

Gość po duphastonie sie
nie tyje kto Wam takich glupot naopowiadal? Ja go biore od poczatku ciazy (teraz 25 tydz) i na poczatku bylam na minusie 5 kg i dopiero od 5 mies zaczelam tyc bo teraz jestem 6+ ehhh... Mysle ze w waszym wypadku to nie Duphaston jest przyczyna tycia tylko po prostu ciaza i nie martwcie sie tak bardzo kilogramami dziewczyny bo ciaza to czas radosci a nie zamartwiania sie bzdetami. Pozdrawiam

Gość ale z was tłuste dupy
nawet przed ciążą...bleeee :O

Gość jestem w 17 tygodniu iiiiiiiii
mam 6 kg na minusie, dwa dni temu się ważyłam i znów 0,5 kg mniej:(

Gość
Hymmm ja jestem w 9 mies na plusie mam 12 kg aktualnie. Ciąże zaczynałam z 58 kg w tej chwili waze 70 kg. Wszystko poszło mi w brzuszek i cycki( mam teraz D..z B;) Praktycznie do ok 22 tc nie przytyłam bardzo(ok 2-3 kg).. szczerze najbardziej przybywa w ósmym miesiacu bo dzidzius szybciutko rosnie:) Nie przejmujcie sie waga bo ciazy bardzo łatwo schudnac..nawet o wiel łatwiej niz przed...przy porodzie stracicie ok 7 kg.. w 2 tyg ok 4 jeszcze... a potem karmienie piersia..:)... potrzeba ok 700 kcal dziennie na samo wytworzenie mleka..Bedzie dobrze cieszcie sie tym błogosławionym stanem!:)

Gość
A co do Duphastonu ja brałam od 8 do 20 tc.... i przytyłam malutko -2 kg.Nie od niego zalezy tycie..bardziej od ciazy... od innej przemiany materii...od okładania wody ( teraz w 9 mies..ok 2 kg to sama woda,która po porodzie znika:)... dziewczynki glowaaaaaaa do góóóóóóóóory!:)