Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nawetzakupynieciesza

ALE SKUCHA....gdzie znalezc fajnego faceta?

Polecane posty

sluchajcie.. jestem atrakcyjna kobieta, studiuje, jestem dobrze wychowana, itp itd, choc oczywiscie nie mi to wszystko oceniac! wiadomo zdarzylo mi sie zrobic w zyciu pare glupstw, ale ogolnie nie mam nic fatalnego na sumieniu (chyba) w kazdym razie teraz jestem juz dosyc uksztaltowana emocjonalnie i nie w glowie mi pierdoły. dobra przejde do meritum.......wiem ze temat banalny ale totalnie nie wychodzi mi z facetami. bylam w sumie w trzech zwiazkach i kazdy zakonczyl sie klapa. za kazdym razem ja rzucalam, ale uwierzcie ze mialam powod. faceci bedac ze mna nie maja do mnie szacunku, bedac z nimi czuje sie samotna, a jak zrywam to nagle okazuje sie jak bardzo mnie kochaja. obecnie dwoch z trzech jest na etapie wysylania mi wiadomosci typu 'chce stac sie dla ciebie lepszym czlowiekiem.jesli tylko zechcesz wrocic do mnie to bede najszczesliwszym czlowiekiem na swiecie, ciagle czekam, kocham cie'. zaznacze ze takie durne smsy wysyla mi facet ktory jest nauczycielem w szkole. stary a glupi. trzeci i tak ma ze mna jakis tam kontakt, ale bez wyznan milosnych i chwala mu za to. swoja droga on jest jedynym z calej trojki do ktorego czuje sentyment i milo wspominalm wspolne spedzony czas. o tak moglby byc ojcem moich dzieci (oczywiscie gdyby nie spieprzyl pod koniec) LUDZIE POMOZCIE MI, CO JA ROBIE ZLE??? I CZEMU TRAFIAM NA TAKICH FAGASOW? gdzie mam znalezc jakiegos normalnego samca (ale nie takiego jak np barman ktory wczoraj probowal mnie wyrwac na samochod (?!) czesc jak masz na imie? ja olek. jak sie bawisz? masz ze soba prawko ? ktos mnie musi odwiezc do domu. przyjechalem fura ale nie dam rady za kierownica, ty wygladasz na calkiem trzezwa. ja ci tego drinka nie zrobie a zamiast tego fajny koktajl. co ty na to? masakra z facetami jest!!!

Gość krzystof34
powiem szczerze , ze z osobą ktora ma wiecej niz 2 partnerow w życiu musi byc cos nie tak . Albo ma jakies chore wymagania , albo nie docenia tego co ma i nie wie czego chce. Moi rodzice byli dla siebie pierwszymi partnerami i ostatnimi . Juz od 30 lat sa razem . Nie chcialbym miec kobiety ktora miala wiecej niz 1 partnera przede mną ,bo pewnie jest niestabilna emocjonalnie i nie stała w uczuciach NA zone dlatego chciałbym najlepiej kobieta ktora nigdy nie miala faceta i jest dziewicą

Gość krzystof34
W mojej opinii kobieta ktora ma wiecej niz dwoch partnerow - wyglada podejrzanie i nalezy od takiej trzymac sie z daleka . Wiec nie chcialbym byc 3 partnerem .

Gość krzystof34
gdzie znalezc fajnego faceta? Nigdy nie szukaj na imprezach techno , barach , potancowkach . Fajni faceci omijają takie miejsca i nigdy sie tam nie pojawiają . Najczesciej takich mozesz spotkac na ulicy , autobusie .

no...tez tak chcialam. zeby pierwszy byl ostatnim. i nie wyszlo, choc baaardzo sie staralam. mysle ze jesli facet po pol roku zwiazku nie poczuwa se nie obowiazku zbey chociaz wyslac 1 smsa w ciagu dnia, a potem idzie na drinka z kumplem nie jest wart zbey z nim zostac bo byl tym pierwszym..jak zwizek jest powazny to trzeba sie zachowywac powaznie!

i wychodzi na to ze skoro nie jestem dziewica nie zasuguje na wartosciowego faceta..:(

Gość krzystof34
ja swojego faceta znalazłem na zebraniu rady osiedla , jesteśmy razem szczęsliwi :)

zdolowalam sie troche. ale trudno. no ja swoich facetow poznalam przez znajomych czy cos. nie chodze na techno imprezy, slucham rocka i chilloutow. do klubu ide maksymalnie raz na miesiac. nie pale. pije maks 3 drinki na imprezie. no ale mimo to wychodzi na to ze faktycznie cos jest ze mna nie tak...mam wyrzuty sumienia praktycznie codziennie z tego powodu ze wyszlo jak wyszlo z moim zyciem, najgorsze jest ze moi rodzice tez sobie zdaja z tego sprawe, nie mam przed nimi tajemnic, zawsze otwarcie rozmawialam o zwiazkach

Gość gosiaczek2266
ja swojego mężczyzne życia poznałam pracując w małym osiedlowym barze z jedzeniem:) poznaliśmy sie ponad 1,5 roku temu i jestem z nim od tamtej pory:):) to była miłość od pierwszego spojżenia:) od grudnia jesteśmy małóżeństwem:) miałam szczęście:) i ty spodkasz kogoś,:) przyjdzie na to czas:) nawet nie bedziesz wiedziała kiedy:):):) no to powodzenia i szczęscia życze...:) :) :)

Gość krzystof34
moze nie szukaj facetow przez znajomych ? Jaki to ma sens ? moze na studiach jakiegos studenta ?

ALE CZY NAPRAWDE NIE MA FACETOW KTORZY CHCIELIBY ZA ŻONE KOBIETA KTORA MIALA PRZED NIMI TRZECH FACETOW?? wiem ze brzmi to kiepsko

jednego poznalam na studiach jednego przez znajomych jednego przypadkowo...okazalo sie ze mamy wpsolnych znajomych

Gość gosiaczek2266
ja przed obecnym partnerem byłam w jednym poważnym związku przez 5 lat... i mojemu partnerowi to nie przeszkadza:) mam 23 lata i naprawde wiem co to miłósc:) miłósc przyjdzie sama nie martw się

gosiaczek Ty bylas z 1, ja z 3...mi samej glupio o tym myslec. tylko ze najgorsze jest to ze 2 razy z 3 myslalam ze ten facet bedzie moim mezem...

Gość gosiaczek2266
to własnie nie myśl o tym tak liczy sie spontan:) a ile masz lat jeśli można spytac??

21. nigdy nie mialam przygodnego seksu i nigdy nie bede miec. wszystko w zwiazkach.no ale 3 facetow bylo. dziewictwo stracilam gdy mialam skonczone 18 lat z moja pierwsza miloscia, wczesniej znalismy sie dlugi kawal czasu. bylam tego pewna i dlatego nie zaluje. zaluje jedynie drugiego faceta. ostatni byl ok, tylko to nie ta bajka, bo on po czasie okzalal sie dzieckiem. mimo ze starszy odemnie o 2 lata

Gość gosiaczek2266
naprawde jest ciężko trafic na tego jedynego :( jeszcze masz czas , napewno znajdziesz tego jedynego i napewno to poczujesz:) i jak już znajdziesz jakiegos to zwróc uwage na to czy cie naprawde kocha a poznasz to tak żę bedzie kochał ciebie nie tylko z tego względu że jestes atrakcyjna ale czy cie kocha za to jaka jestes i co masz w srodku, bedzie ci kochał za wady i zalety,,, że bedzie umiał porozmawiac jako przyjaciel nien tylko chłopak, bedzie dla ciebie oparciem w dobrych i złych chwilach:):):) mam nadzieje że uda ci sie znależc takiego skarba:) mi sie udało:)

dzieki :*

Gość gosiaczek2266
ja spadam:) no to 3 maj sie i powodzenia życze:):):):):*:*

Gość Drogi Krzysztofie
mam 29 lat, mialam dwoch partnerow. Obaj mnie zdradzili. Jestem szczupla, mam dlugie wlosy, podobno wygladam mlodo (kiedy ostatnio kupowalam likier, poproszono mnie o dowod), skonczylam studia, mam dobra prace. Potrafie gotowac, szyc i prztbijac gwozdzie. Zawsze bylam wierna mezczyznom, z ktorymi bylam. Staralam sie im sprawiac przyjemnosc bez okazji. Nie jestem klotliwa. Lubie sex (spalam tylko z moimi ex). Wyjasnij mi prosze, co ze mna jest nie tak...? I jeszcze jedno: jak wyobrazasz sobie, ze w wieku 34 lat znajdziesz rowniesniczke dziewice...?

z Toba jest wszystko ok. trafiasz na cieci i tyle. tez nigdy nikogo nie zdradzilam nawet buziakiem niczym. a facet potrafil gadka doprowazdac mnie do lez. rzeczy typu 'moja byla to moja byla tamto' takie wbijanie gwozdzi dzien w dzien. ja juz nie moglam tego zniesc psychicznie. a to tylko kropla w morzu tego co mi robili. trafisz w koncu na fajnego faceta i wartosciowego. ja moze tez chociaz mi pewnie jest trudniej...zwazywszy na moja przeszlosc. ja sobie zdaje sprawe ze jak koles slyszy ze laska miala 3 facetow to mysli ze robie to z kim popadnie, ale trzeba by znac szczczegoly rozpadow zwiazkow zeby np mnie o ceniac. moi znajomi jednoglosnie twierdza ze mam fatalnego pecha. i wspolczuja mi. ale okazuje sie ze nie tylko ja mam pecha w zyciu bo pol godz temu dostalam smsa od mojej przyjaciolki ze wlasnie zerwala ostatecznie z facetem. byla znim 4 lata chyba. ale masakra ide ja pocieszyc chyba