Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zanec

chce sie zabic

Polecane posty

Gość zanec

poznalam kiedys chlopaka mieszka obok mnie. zakuplowalismy sie . ma 22 lata a ja 16. powiedzial mi ze mu sie podobam i ze poczeka na mnie jak bede troche starsza, powiedzialam ok. z kazdym dniem kocham go coraz bardziej, a on nie umie mi tego okazac.Nie dawno poznal dziewczyne i chyba sie z nia przespal ale niewiem czy to prawda. pare dni pozniej z nia zerwal i mowil mi ze nie chce jej znac. a pare dni poznj stal na placu i sie z nia calowal. falszywy jest. i dlatego nie chce juz zyc bo nie caly czas oklamuje prosze pomozcie mi :)

Gość bo tak jest
tak naprawde, kochasz wyobrazenie o nim , a nie jego. kochac kogos, to znaczy wspolbrzmiec, byc ze soba, poznawac sie, przezywac wspolnie kazdy dzien, ufac sobie, pielegnowac uczucie,pokonywac razem trudnosci, wyjasniac nieporozumienia, rozmawiac, pomagac sobie wzajemnie, byc wyrozumialym, opiekunczym...etc. Ty nawet sie z nim nie spotykasz. na podstwie jego slow, kochasz go ? chcesz sie zabic bo on spotyka sie z kims a nie z Toba ? dziewczyno, jestes mloda. zycie jest przed Toba i choc brzmi to jak frazes - to prawda. masz szanse spotkac w zyciu jeszcze wielu mezczyzn, sposrod nich wybrac tego, ktory bedzie Cie kochal i szanowal, ktory bedzie odpowiedzialny za slowa, o ktorego nie bedziesz musiala zabiegac, narzucac mu swojej milosci... nie zabijaj sie, zycie jest naprawde ciekawe i piekne. dnie i noce biegna szybko. wszystko sie zmienia. zycze Ci abys zapomniala o tej szczeniecej milosci i uwierzyla, ze kiedys spotkasz kogos wartosciowego dla ktorego bedziesz taka sama wartoscia. trzymaj sie i bierz zycie za rogi ! :) Pozdrawiam 🖐️

Gość zanec
tak spotykam sie z nim nawet czesto ale nie potrafie z nim powaznie porozmawiac. kocham go bardzo jak nigdy tak nie kochalam. ja nie umiem bez niego zyc. nie umiem o nim zapomniec

Gość Marysia z Torunia...
dziewczyno ty się zauroczyłas a nie zakochałas się w tym facecie

Gość zanec
nie zauroczylam sie . ja go naprawde kocham.nie moge z nim byc bo jestem za mloda dla niego ale poczekam na niego ale niewiem czy bedzie chcial ze mna byc czy nie znajdzie innej. mam czasami dosc zycia, poniewaz mnie czasami oklamuje co do innych dziewczyn

Gość terakota
jakbys chciala sie zabic to bys sie zabiła a nie pierdoliła o tym na forum. wkurza mnie to. dzisiaj ludzie sie nawet zabic nie umieją. nie ma samobójstw tylko mega głośne próby samobojcze. zalosne :|

Gość zanec
to mi podaj kur...przyklad jak moge sie zabic no prosze.. i jak bede chciala to bede nawet na you tubie pisala hu... cie to obchodzi

Gość bdrtg rtgb cx
I z tego powodu chcesz się zabić? Ja bym się zabiła na Twoim miejscu z powodu że jestem tak infantylna...

Gość Nie przejmuj sie zanec
Po prostu musisz cierpliwie poczekac. Moze sie odkochasz a moze jestescie sobie pisani? :) Pozdraiwam ;)

Gość terakota
powietrze w zyle.

Gość zanec
nie jestem infantylna!!! juz probowalam sie zabic najadlam sie tabletek ale i tak je zwymiotowalam.. dajcie mi rady

Gość powiem ci bezstronnie
aktualnie, nie da się ukryć, jesteś za młoda do niego, ale gdy będziesz miała lat dwadzieścia i jesteście dla siebie przeznaczeni, to będziecie akurat. Ciesz się życiem i swoimi rówieśnikami, po co ci stary przeryjrany i zużyty pryk

Gość no laska z
jestes młoda a o smierci nawt nie myśl,,chcesz byc potępiona na wieki

Gość bdrtg rtgb cx
Jesteś. To nie jest powód nawet do takiego myślenia. Dziecko - 16 lat, dopiero początek życia. A pomyśl co by dało Twoim bliskim, znajomym jakbyś na prawdę się zabiła.

Gość terakota
:/ potnij sie w poprzek najlepiej. na pewno sie zabijesz.

Gość zanec
dzieki pewnie tak zrobie :**

Gość zanec
nie ktorzy by sie cieszyli jak bym umarla :)

Gość terakota
"nie którzy" by sie cieszyli, że już o tym nie pierdolisz.

Gość bdrtg rtgb cx
A Twoi rodzice? Pewnie byli by szczęśliwi, co? NIEKTÓRZY a nie NIE KTÓRZY.

Gość zanec
pewnie tak.... dzis juz znikne na zawsze.. dzieki za wasze komentarze:))

Gość bdrtg rtgb cx
Wiesz co? Takich bzdur dawno nie słyszałam. Pomyśl co straciłabyś. Powtarzam - strasznie infantylną masz postawę.

Gość Nie przejmuj sie zanec
Ipomysl czy on jest tego wart??? Prosze Cie zastanow sie.. Porozmawiaj z nim powiedz co czujesz i nie rob tego nie warto. Jestes mloda mozesz wszystko osiagnac...

Gość zanec
co bym stracila?? nic... dobrze moge byc infantylna!! niech ci bedzie :((

Gość zanec
ale o czym mam z nim porozawiac?? on wie ze jak go widze z jakas laska ze jestem zazdosna

Gość terakota
ludzie opamietajcie sie! ona sie nie zabije. chodzi jej o to zeby sie poużalać nad nią i na kolanach błagać zeby tego nie robila. nie zrobi. nie ma powodu. ja też sie zakochalam nie raz bez wzajemnosci i nie raz patrzylam jak sie liże z inna panienka, jakoś przeżyłam i ani przez chwile nie trułam tak "o boże... zabije sie" za dużo "emo" na tym swiecie... taka moda.

Gość Nie rob tego
jestes taka mloda. Mozesz miec wszystko. Jesli go kochasz to moze bedziecie razem. Nawet jesli nie to poznasz wspanialego faceta ktory bedzie sie toba opiekowal. Samobojstwo to najgorsze wyjscie z sytuacji.

Gość Kamil -89-
a zabijaj się tylko skutecznie! jezeli zrobisz to skutecznie to w podzięce i uznaniu mozna bombonierkie czekoladek rodzinie wreczyc. a jeżeli nieudacznik z ciebie i spartaczysz robote to za wszelkie akcje zwiazane z ratowaniem powinnas zapłacić i to z karą. ktoś to wokoło pieprzy o tym , że chce umrzeć a nie umarl jeszcze to pieprzony emocjonalny szantażysta.

Gość bdrtg rtgb cx
Życie byś straciła najkrócej mówiąc. Wszystkie doświadczenia, chwile dobre i złe. Miłość, macierzyństwo, ewentualną karierę, najbliższe wakacje, możliwość poznania ludzi którzy wywrą na Ciebie wpływ zarówno dobry ja i zły, możliwość zobaczenia rzeczy których jeszcze nie widziałaś, zachwyt nad choćby pięknym krajobrazem itd. Po prostu życie. Uwierz mi - też miałam 16 lat i rozpaczałam bo jakiś dupek mnie nie chciał. Teraz śmieję się z tego.

Gość nie warto uwierz
bylam takiej sytuacji nie identycznej ale podobnej. Facet mnie zwodzil obiecywal. Ale ja mialm wtedy 20 lat. Wykorzystal mnie i zostawil. Pobawil sie i tyle. Nie daj sie!! Pokaz ze jestes silna! I zapomnij o dupku! Unies do gory glowe i pokaz kto tu jest gora a zobaczysz ze nabierze do ciebie szacunku bo jak pokazujesz ze jestes zazdrosna tzn ze jestes slaba.

Gość zanec
wcale nie musicie sie nade mna uzalac po co mi to. chcialam o tym komus powiedziec