Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asiawawa

czym handlować w internecieallegro?

Polecane posty

Gość asiawawa

niebawem konczy mi się macierzyński i tak się składa,że umowa o pracę również... praca stacjonarna póki co odpada. myslałam o sprzedazy internetowej np na allegro... ale czym i skąd brać towar?? może podsuniecie mi jakieś pomysły?:)

Gość nbnb
jest cos takiego jak handel żywym towarem . Moze jakąś Ukrainke sprzedaj ?

Gość mała dzidzia
sprzedawaj to co masz w domu niepotrzebnego, ubrania, przedmioty i takie tam... ludzie wszystko kupią :classic_cool:

Gość asiawawa
żywy towar?podziękuję takie wyprzedawanie też odpada.zresztą to na krótką metę)

Gość nbnb
mozesz handlować chodzonymi stringami. KOneserzy z pewnoscia to kupią

Gość mała dzidzia
niekoniecznie na krótką metę, możesz np iść do sklepu albo do lumpeksu i kupić coś fajnego z przeceny a potem to sprzedać drożej na allegro:P:P a nuz się interes rozwinie :classic_cool:

Gość to moje hasło przewodnie
ciuchami z ciuchbudy

Gość asiawawa
ciuchami z ciuchbudy?? moje zajęcie wtedy polegałoby na wyszukiwaniu takich sklepów a w tych sklepach czegoś lepszego? powiem wam,ze raczej nie o tym myślałam. a tak na dobrą sprawę to już sama nie wiem o czym myślałam. generalnie ciuchy no i niby ok,ale nowe. używane?w większej ilości tez ok ale nie na zasadzie szukania ich w sklepach i sprzedaży za więcej.a zabawa w kupowanie mega worków chyba odpada. z zawodu jestem manicurzystką,ale w domu pracować tak nie moge,jeździć po klientkach tez nie-dzieci..więc pomyślałam sobie żeby np sprzedawać takie duperele do paznokci bo się na tym b dobrze znam,ale ten towar,skąd ja bym to brała? nie mam nawet takich znajomości.tz na upartego mogłabym poprosić o pomoc kolezankę,(o jakieś kontakty)która ma taką hurtownie ze sklepem,ale nawet ona nie kupuje tego w tak dobrej cenie jak ludzie sprzedają na allegro....

Gość asiawawa
?

Gość ECH LUDZIE
Możesz np. sprzedawać kolczyki własnej roboty. Wystarczy zakupić odpowiednie części i samodzielnie klecić biżuterię:) moja znajoma tak robi.