Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szatynkaaaaaaaaaaa

a ja mam 172cm i mam powodzenie u facetow wiec obalam mit ze wola niskie

Polecane posty

Gość jamam179
Paco, ile masz wzrostu biedulko?? 160?? ojj biedactwo!! nic tylko szpile 20 cmetrowe Ci zostaly!!

Gość onnnnnnnnnnnnnnnnnn
nie ma to jak kurdupel na 20cm szpilach smiechu warty widok:D

Gość 1233
172 to żaden rekord. mam 175 i nie czuję się specjalnie wysoka. a wzrost to naprawdę za mało żeby mówić o powodzeniu. jak masz twarz jak quasimodo to niezależnie od wzrostu furory nie zrobisz

Gość szileczkaaa
20 cm szpile haaaa ale jej pojechalas!!! :D

Gość Paco Rabannnne
mam 182 cm jestem facetem pisdo!

Gość kijowo
pamietaj ze modelka przy 175cm wazy okolo 45kg. wiem co mowie, bo moja kumpela z Brazylii byla modelka, chodzila po wybiegach, byla w magazynach.

Gość wscibskaaaaaaaaaaa
pisdo!! o kurw ale sie usmialam!:D:D

taaa a ja myślałam, że facetom podobają się ładne i zgrabne dziewczyny niezależnie od wzrostu i koloru włosów :o nie róbcie z siebie przekupek na bazarku :o

Gość szileczkaaa
Paco to facet... buahahahah a moze jestes trans?

Gość Paco Rabannnne
chcesz to ci zatkam usta jajami ...pisdo niemila

Gość maaczusss
faceci wola piekne.. a ze wiekszosc z nich to akurat wysokie to przypadek :D

Gość szileczkaaa
Paco przeciez juz Ci je wycieli!!

Gość Paco Rabannnne
TAk ale tu pieknych wysokich nie ma

Gość Paco Rabannnne
idz sie pobaw dzydzlem swoim to ci przejdzie

Gość Paco Rabannee
Prawda jest taka, że moja dziewczyna to taki maly krasnal. chcialbym miec wysoka, ale przeciez jej tego nie powiem... ojj ja biedny trans..

Gość Paco Rabannnne
to nie ja pisalam, ale prawda jest taka ze jestem kobieta

Gość japierdziuiuhi
dziewczyny czy Wy widzicie co piszecie.? to jest żałosne, fest :O Laska która jest pewna siebie i zna swoją wartość nie musi sie z tym obnosić. Wysokie dziewczyny, które mówią o niższych kurduple, i chwalą się powodzeniem, że niby tylko wysokie lubią faceci, ble ble ble, widocznie to jest waszym jedynym atutem, nikt was nie chwali, że musicie siebie same.?:O to samo dotyczy niskich. Ja mam 163 cm i od kolesi nie moge się opędzić, ale gówno do tego ma mój wzrost, to jest najmniej ważne. Przecież jedni lubią takie drudzy takie ale jak laska jest fajna to jest i tyle, nie dlatego, że jest wysoka czy niska. japierdole;O nie róbcie z siebie idiotek

Gość hihihehe
Do autorki: chyba masz jakieś kompleksy i próbujesz się dowartościowac tu na kafeterii zakładając tak beznadziejny topik. Co z tego że masz 172 wzrostu jak ryj masz pewnie jak poczwara. Lepsza niższa, ladniutka i inteligentna niż wysoka, tępa pokraka która przypuszczam że ty jesteś wnioskując to z Twoich wypowiedzi.

Gość Paco Rabannnne
ale jak jestem niski to wole nizsze. wysokie nawet na mnie nie spojrza :( co zrobic zeby byz wyzszym??

Gość Paco Rabannnne
14:52 [zgłoś do usunięcia] Paco Rabannee Prawda jest taka, że moja dziewczyna to taki maly krasnal. chcialbym miec wysoka, ale przeciez jej tego nie powiem... ojj ja biedny trans.. 14:53 [zgłoś do usunięcia] Paco Rabannnne to nie ja pisalam, ale prawda jest taka ze jestem kobieta PODSZYW ZAMYKAM TEMAT

Gość Czy faceci nie przeglądają
przypadkiem częściej magazynów dla panów od magazynów z modą? W tych dla panów są zdjęcia kobiet najróżniejszego wzrostu, łączą je zgrabna sylwetka, ładny biust. W magazynach z modą jest sztampa- wszystkie laski są bardzo wysokie, nie ma wyboru.

Gość japierdziuiuhi
ale jedno powiedziane na tym forum jest głupotą. Wiecie jak jest na prawde.? Dziewczyny marzą o bardzo szczupłej sylwetce, dążą do tego, ja również chciałabym być szczuplejsza, ale faceci tego nie lubią, lubią troche większy tyłek ( troche.!) najlepiej odstający, i piersi też lubią, nie wiem skąd takie stwierzenie że lubią modelki, nie znam takiego. Zero tyłka i zero biustu? co w tym fajnego

Gość wysokaaa
noo troche ostro sie zrobilo. powtarzam. ladna buzia=powodzenie a wzrost tylko pomaga :D

Gość china
Ale wy wymyślacie. Jak ktoś ma 150 cm wzrostu to wtedy już może byc problem ale powyżej 160 jest już ok.

Gość fsdfsdf
172 to nie jesteś wysoka ....

Gość ja mam 170
i czuję się niska, wiec nie wiem co ty z tymi 172cm masz... :)

wscibskaaaaaaaaaaa, masz jakis kompleks? Zreszta, ciekawe skad tyle idiotycznych tematow w rodzaju "faceci wola niskie", "faceci wola wysokie", "faceci wola male cycki", "faceci uwielbiaja duze cycki", "blondynki sa glupie", "faceci wola blondynki" :o Jedni lubia takie, drudzy owakie. Gdybysmy zreszta wszystkie wygladaly jednakowo, byloby niezmiernie nudno. Ja akurat mam 164 cm, maly biust :) i jestem ciemnowlosa. Lubie swoja urode i wypraszam sobie wyzywanie mnie od "kurdupli" - moj wzrost jest jak najbardziej w normie ;) Do Autorki: bo to, ze faceci wola niskie, to wlasnie mit :) a Ty z pewnoscia nie jestes jakas przesadnie wysoka z 172 cm :)

Gość a kiedy są swieta
Jarek_84 (jarek_84@notowany.pl) 172 cm - aż taka wysoka to nie jesteś więc nic nie obaliłaś zgadzam się z jarkiem. niska jesteś 😴