Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ywona

tak na poważnie-powiedzcie czy warto stosować kremy na cellulit?jeśli ma się z n

Polecane posty

Gość ywona

im problem.bo ja mam,i nie wiem czy warto w nie inwestowac.a jesli tak to w jakie?

Nie stosowałam żadnych cudeniek z górnej półki cenowej, lecz takie popularne w cenie ok 20 zł. Szczerze mówiąc nie tyle pomaga sam krem co masowanie - tłuszcz tworzący celulit zaczyna się \"rozdrabniać\" pod wpływem masowania, a sam krem może mieć jedynie składniki wspomagające. Więc podumowując - nie wierzą w cudne preparaty które usuną celulilt, może troszkę zniwelują masując.

Gość twoja decyzja
probowalam tych specyfikow. po dluzszym stosowaniu jest poprawa, ale z chwila gdy je odstawisz, w krotkim czasie Twoj celulit mowi Ci -dzien dobry, juz wrocilem:O

Gość ywona
dzieki za odp.tak zapytalam bo moje uda i brzuch wygladaja naprawde zle,staram sie brac za siebie jak tylko moge,i myslalam czy kupic jakis krem lub balsam ,bo szkoda mi z jednej strony kase wywalic na cos co nie pomoze

Gość czekoladka26
nie warto...stosowalam juz cala mase i zaden oprocz ew ujedrnienia skory nie usunal mojego cellulitu

Gość bayork
"ywona" najlepsze na cellulit jest codzienny prysznic z masazem tych czesci ciala na których wystepuje.Mozesz kupic zwykla gabke do kapieli i szortka strona wmasowywac okraglymi ruchami zel pod prysznic, rób to pod dosyc ciepla woda - nie letnia.Codziennie masuj po 5-10 min. te czesci.Po prysznicu wmasuj balsam do ciala, nie musi byc na cellulit.Jesli bedziesz robic to codziennie sama zobaczysz efekty:)

Gość bayork
acha dodam,ze sprawdzone:)

Gość ywona
dziekuje,od dzis wyprobuje ten sposob :)

Gość ambiwalenccja
po wklepaniu balsamu warto obwinac sie folia spozywczac owinac w kocyk zeby ladnie sie wchlonelo:) Mozna tez robic peeling fusy z kawy+oliwa z oliwek+ olejek grepfutowy:) no i pic duzo wody warzywa owoce i bieganie!!;D ja postanowilam sie wziac za swoj cellulit zanim nie bedzie za pozno!!:D

Gość ja znalazlam
A ja uzywalam praktycnie kazdy krem na cellulitis.I to nie taki za 20 zl a nawwt za 500.bylam stalym bywalcem douglasa i sephory gdzie probowalam coraz to innych nowosci.wydalam kupe kasy i nie moge powiedziec ze nigdy nie mialam adnych efektow bo owszem byly ale nie takie abym odwazyla sie wyjsc w krotkich spodenkach latem.az w koncu odkrylam krem cudo!naywa sie collistar,mozna go kupic chyba tylko w drogeriach douglasa za 180 zl.wiem ze to duzo ale krem starcza na ok 7 tyg przy stosowaniu 2 razy diennie.ja jestewm zachwycona tym kremem i moje kolezanki takze.wiec jesli macie troche wiecej pieniazkow to naprawdep olecam.pierwsze efekty sa widoczne juz po kilku dniach,zapewniam.ja uzywam taki efektem chlodzenia,iwem ze sa tez inne ale nie probowalam.