Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem jak to sprawdzaććć

śluz wodnisty co u mnie zonaczA?

Polecane posty

dziewczyny czytalam w internecie kiedy sa dni plodne. Ale chcialam powiedziec ze ja nie mam sluzu ciągnącego sie. Mój sie zawsze jest nierozciągliwy. Teraz zauwazylam ze mój sluz jest wodnisty tak jakby woda zmieszana z mąka ale wiecje tej wody... nie wiem czy to sa dni plodne czy nie.. ;/ zazwyczaj mam sluz nierozciągliwy ale jest on bardziej bielszy niz ten co mam teraz. i jest go mniej. Prosz eodpwoiedzcie mi !! jak mam sprawdzac dni plodne i nieplodne przy takim sluzie..?

Gość co_i_jak
niektóre kobiety w okresie dni płodnych nie mają ciągnącego śluzu, a właśnie ten wodnisty [bo to też cecha śluzu płodnego], który nadaje uczucie 'wilgotności'. także nie martw się ;)

aha czyli ja mam teraz dni plodne tak? ;) a jesli mam inny sluz niz teraz to sa nieplodne? ;) dziekuje ;**

Gość co_i_jak
z googli: "Śluz bardzo dobrej jakości (najbardziej płodny) - wystarczy jedna opisana cecha: - rozciągliwy na co najmniej 2 cm - jak jajko białka kurzego - wodnisty - przejrzysty - płynny - szklisty " czyli masz cechę wodnistą. wodnisty-płodny :)

dziękuje bardzo ;** ;))

Gość co_i_jak
nie ma za co. ja też nie mam śluzu ekstra ciągnącego się tylko właśnie bardziej taki wodnisty, który daje uczucie 'wilgotności'. ;)

a co powiesz na to... niby mialam wodnisty a teraz mi sie sluz ciagnie ale tylko tak na 5mm. i tak jakby sie rozdwajał. To już są dni nieplodne? ja nie wiem co ja mam za sluz ;|

Gość co_i_jak
to raczej płodny. nie martw się ja mam to samo;) czasem nawet 'białe' dodatki w tym... ;) płodny śluz może występować nawet ok 7dni.