Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość telefonik telefonik

komórki panien młodych i młodych żon

Polecane posty

Gość Terientina
to zartjest? ja myśle, że to emat raczej na forum ogólne... nie istnieje nic takiego jak telefon panny młodej czy młodej mężatki... to nie bukiet ślubny w końcu....

Gość telefonik telefonik
nie, to nie zart. chcialam sie tylko dowiedziec, jakie macie Narzeczone, a przyszle PM i Zony komórki? to az tak wielkie przestepstwo? myslalam, ze ktoras doradzi jakie sa fajne i tyle. Poza tym udzielam sie na tym forum, wiec temat z takim zapytaniem moge zalozyc.

Gość o kurcze ja nie moge
telefonik telefonik -wreszcie się doczekałaś , stac Cię juz na telefon i dlatego pytasz ? Wiesz Panny młode i młode żonki mają już inne problemy niż komóreczka :-D

Gość przeciez nie powiem kto
jeny, ale starozytny telefon, ale najwazniejsze, ze tobie sie podoba :)

Gość dokładnieja mam 5 telefonow
jakie to ma znacenie?

właśnie niedawno o tym czytałam, większość opinii o produktach w internecie jest fałszywa :( firmy płacą za to ogromną kasę, żeby ktoś siedział na forum ślubnym i pisał: ja mam taką komórkę xxx - a wy maci jaką? bardzo ciekawy artykuł, warto przeczytać http://wyborcza.pl/1,75478,6333155,Falszywe_rekomendacje_zalewaja_siec.html

no autorko... ale CO MA PIERNIK DO WIATRAKA? Pewnie, że to nie przestępstwo i masz prawo założyć taki topic, ale licz sie tez z komentarzami zgodnymi z odczuciami. No tez mamy do nich prawo.