Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kukaaaajj

szkodliwość chipsów...

Polecane posty

Gość kukaaaajj

każdy mówi nie jedz, to jest trucizna, a tak naprawdę to moga byc przyczyną raka albo innych chorób?

to prawda,u mnie w szpitalu na oddział zgłosiła sie dziewczynka 11 lat -jak przyznała jadła mnostwo chipsów i niestety zrobiły w jej zoładku spustoszenie- i najprawdopodobniej uszkodzenie trzustki,ale coz reklamy robia swoje i nic nie daje tłumaczenie ze to samo dziadostwo .Pozatym negatywne skutki jedzenia chipsow przyjda z czasem

Gość chipsy
słyszałam kiedyś historię pewnego rolnika. Część pola obsadzona była ziemniakami na chipsy, a inna część- takimi normalnymi, do jedzenia. Obok był las, a w lesie dziki. No i mała zagadka. Na które pole poszły dziki ??? Oczywiście, na to, gdzie były normalne ziemniaki, a nie te na chipsy. Tych NIE ruszyły. Jaki z tego wniosek ???

Gość ale są pyszne i ja je będę
jeść.Ale niedużo jem,raz na jakis czas.A parę dni temu słyszałam w wiadomościach,że w chipsach i płatkach śniadaniowych jest jakaś substancja rakotwórcza.Ale w czym nie ma....

no w sumie gdzie dzis nie ma szkodliwych subst-powietrze zanieczyszczone,wody to samo ,zarcie-mnostwo chemii,ale czasem na niektore szkodliwe zeczy mamy wpływ i prawo wyboru a i tak je wybieramy..;)

Gość asasasasass
trzeba jesc z granica wszystko...:o

Gość ale są pyszne i ja je będę
No właśnie,przecież mało kto je chipsy naprawde często,to są skrajności.Ale za to płatki jadam niemalże codziennie na sniadanie :(