Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julia. w

niestety ale sie zakochałam....

Polecane posty

Gość julia. w

od trzech miesięcy mam nową pracę, któregoś z pierwszych dni w kuchni przy kawie poznałam Rafała, taki fajny miły chłopak dużo mi opowiadał o ludziach którzy tam pracują i o panujących zwyczajach, czesto spotykaliśmy sie gdzieś przelotem, czasami wpadaliśmy na siebie, rozmawialiśmy służbowo i nie tylko, nie dawno byl na urlopie a mi tak bardzo czegoś brakowało .... jego mi brakowało właśnie., czułam sie dziwne e jego obecności... po prostu sie zadużyłam jak jakaś małolata... ale on ma narzeczoną...

Gość HolaOla....
ahhh,ja tez ale niestety on wyjezdza:(

Gość też mam podobnie
Witam :) Mam podobnie nawet imie to samo :D Jak zaczęłam nową pracę zaczął się kryzys w moim związku potem się on rozpadł. A w pracy ten Pan zwrócił moją uwagę jako facet Mogę to napisać tylko tu Nie okazuje mu żadnych uczuć i nie będę. Będę koleżanką z pracy, bo na tyle mogę sobie pozwolić On wydaje się szczęśliwy z narzeczoną Nie wiem czy tak jednak jest do końca ostatnio usłyszałam "takie kobiety z takim podejściem do życia to na prawdę rzadkość" i to mi nie daje spokoju. Ale trzymam się zdrowego rozsądku i życzę mu szczęścia. A sobie sił :)