Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz nie wiem kto moze pomóc

BŁAGAM POMOZCIE MI !!JESTEM FACETEM ALE MOZE WY MI POMOŻECIE???

Polecane posty

Gość natalkaaaa
kurde właśnie w sianie i w trawie jest najwiecej tego cholerstwa. Nie martw sie, że antybiotyki nie zadziałają - muszą zadziałać, bo nawet jak byś je wziązł zaraz we wrześniu to i tak skutek byłby taki sam, po prostu najważniejsze jest teraz wziąść te anytbiotyki, które lakrz Ci przpisze i stosować sie do tego co ci powie, jak bedziesz brał te anybiotyki to nie jedz jogurtów i aktimelów a trakcie tej kuracji, bo osłabi działanie, jogurty możesz jeść po anybiotykach. My mieszkamy na wsi i tata sie tym zaraził właśnie w lesie. Nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem, każdemu to sie może przytrafić, nawet podaczas urlopu itd.

Gość juz nie wiem kto moze pomóc
dziekuje ci bardzo . jestem bardzo wdzieczny za otuche i porady. na razie musze lecieć ale zajrze tu jeszcze i będe wdzieczny jak ktos jeszcze cos napisze :) dziekuje z góry za wszystkie odpowiedzi.jest mi lepiej juz dzieki temu.

Gość natalkaaaa
trzymaj sie, pa :)

Gość a może krem do rąk
wypróbuj krem do rąk EMOLIUM KREM BARIEROWY super chroni przed chemikaliami i wodą, smaruj dłonie po każdym myciu

Gość wyleczona.................
jesteś z Krakowa. wejdź na forum borelioza na gazeta.pl, tam trzeba poprosić o dostęp, w Krakowie masz genialną lekarkę od boraliozy - jest tylko 4 takiej klasy specjalistów w kraju!! dr Beata - poszukaj i o samej boreliozie poczytaj. powodzenia - tam są bardzo pomocni ludzie.

Gość ffgfr55
to wyglada na raka

Gość Edek111
Głupia jesteś autorko. Do lekarza się chodzi i jego pyta o to. Po to jest medycyna a nie internet. Jak nie do jednego, to drugiego się idzie.

Gość shivaree
... człowieku idż do alergologa !!!! może jesteś uczulony na jakąś przyprawę, nawet na rybę, lub coś z czego przyrządzasz dania, mozesz być uczulony zrob testy alergiczne , krzyżowe i inne... i przestań panikować że to rak albo inna poważna choroba, ... dermatolodzy zwykle zbywają pacjentów jesli ich specyfiki nie działają, w alergii czasem oprocz kuracji lekami należy wystrzegać sie różnej żywności a to bananów albo orzechów... lub pomidorów albo zboża, ... i głowa do góry :)

Gość Martinka87
trochę to wygląda na łuszczycę ,ale moze to być alergia.ZrOb testy

Gość ILE ZAROBI SIE TAM
TO BOLERIOZA KRETYNI!

Gość iet566
spadaj stad bo to babskie forum

Gość giert
mi to się kojarzy z liszajem Giberta, ale starsznie długo jak od września

Gość DużyMężczyzna
Dnia 7.03.2009 o 18:52, Gość juz nie wiem kto moze pomóc napisał:

Mimo ze facetem jestem ale naprawde sie przerazilem :( Bolerioza???to juz wyrok ????

Facetem nie jesteś, co najwyżej płaczliwym i strachliwym chłoptasiem bez jaj, jesteś p.izda nie facet!