Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polopiryyna

co sądzicie o kobietach, które wykonuja typowo meskie zawody?

Polecane posty

Gość polopiryyna

Typu praca w policji, w wojsku itp Sama sie nad tym pierwszym zastanawiam. Interesuje mi kryminalistyka, ale nie wiem czy bym potrafiła obcowac ze zwłokami, utracic cos ze swojej kobiecosci...a zreszta czy to nie jest za trudne dla kobiety? praca z przestepcami-mężczyznami, którzy są silniejsi fizycznie od, chocby wyszkolonej, kobiety?

Gość kokokokokoko
jezeli cie to interesuje to nie zwazaj na stereotypy ja zaczynam niedługo race w typowo meskiej specjalnosci boje sie jak cholera ale sie ciesze bo zawsze chciałam to robic powodzenia

Gość polopiryyna
kokoko - a gdzie zaczynasz prace? i czy boisz np obmacowania ze strony facetów itp?

Gość manifest listopadowy
moja siostra jest w wojsku i nie widzę problemu w tym, że kobieta ima się zawodów męskich, normalna kolej rzeczy. a jeśli ciebie interesuje kryminalistyka to nie zastawiaj się, spróbować zawsze warto, nie dowiesz się czy dasz radę, jeśli spasujesz na starcie.

Gość aQQryku
proponuje dolaczyc do szeregu drogowców , elektryków i hutnikow :D

Gość kokokokokoko
obmacywania/? to nie budowa z jakimis palantami. boje sie jedynie traktowania jako kogos gorszego i gupszego , ze bede musiała ciezej pracowac zeby udowodnic swoja wartosc oraz ze moze sie nie zakoleguje z nimi

Gość aQQryku
a co to za praca w wojsku albo policji :D myslicie ze bedziecie po poligonie biegac :P w papierach bedziecie sie topic, faktycznie meska praca w chuj i jeszcze troche.

Gość manifest listopadowy
aQQryku, ale z ciebie znawca, szacunek. jest taka zasada, że jak nie wiemy to nie piszemy, wykuj na pamięć 😴

Gość aQQryku
moze do czołgu wleziesz :D a w policji w grupie szturmowej hhehehehe

Gość a to są takie
Ktore wykonuja TYPOWO meski zawod :D , pomijam kierowce bo jakos nie widac :P

Gość aQQryku
Kierowca jeszcze ujdzie w tloku ;) A tak babki walcza o to rownouprawnienie w pracy i do pracy , nie widac ani jednej, w hucie, na drodze za kierownica walca, w kominie, w czołgu , w kopalni z kilofem , czy na slupie energetycznym, wiec do qrwy nedzy o co ta walka, dla idei chyba

Gość aQQryku
Tak, a facet jako sprzedawca w sklepie wykonuje typowo damski :D hehehe (tyle że sklep z wiertarkami......)

Gość aQQryku
Mają tylko nie wiedzą po co :D (mysle ze to zbiornik tluszczu na zime... kryzys idzie i wogole)

Gość polopiryyna
a moze teraz bardziej kulturalne osoby sie wypowiedzą?

Gość aQQryku
Za raczke moze zaprowadzic na komende ? Chcesz to idz, kryminalistyka nie jest ciezka az tak, a jak "miesko" cie nie rusza to w czym problem, droga wolna.....