Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość __I__

pytanie do dziewczyn...

Polecane posty

Gość __I__

Pytanie do dziewczyn. Jak wyglada brzydki chłopak? Wymiencie co sprawia (cechy wygladu zewnetrznego) ze chłopak według was jest nieatrakcyjny. Co sprawia ze juz na starcie nie chcecie z kims sie blizej zapoznac itp.

Gość Lady Giovanna
Mały, grubawy blondyn z rumieńcami na pysku.

Gość tojakobieta
Pryszcze, kurza klata, zaniedbany, denka od butelek zamiast szkieł w okularach, zez, gruby złoty łańcuch na szyi, nażelowane włosy, pomarańczowa opalenizna, bezguście, kretyński cwaniakowaty wyraz twarzy - to tylko kilka cech.

Gość ...handsome...
niski grubas albo wysoki chudzielec w połączeniu z ryżą urodą, odstające uszy, krzywe zęby, albo też nażelowany goguś, każda ma w swojej głowie inny obraz brzydala;) ale i tak liczy się osobowość, bo brzydal z beznadziejnym charakterem to już totalna porażka;)

Gość rereru
wada wzroku niższy ode mnie to mnie rozwaliło haha ..

Gość mam małego onego
:D

Gość __I__
jestem wysoki ( 185 ) w miare szczupły, zadbany ale jakoś z twarzy nie teges ;// jak idiota jakiś

Gość ilootek22
niski, zaniedbany i flejowaty

Gość Dziewczyna 19 Paulina.
Ogólnie skreśliłabym już na starcie jakiegoś zaniedbanego chłopaka... Ale nie podobają mi się niscy,grubi...

Daj zdjecie to ocenimy :P ALe liczy się charakter:P

Gość ilootek22
jesli masz 185 cm to nie masz powodow do zmartwien, naprawde

Gość __I__
na zdjęcie raczej nie licz ;]

Gość rereru
ni sie wydaje ze wy jesteście chorzy na głowe . Czlowieka nie da sie ocenic po kilk parametrach . Waga, wielkosc persi , wzrost. Dwie kobiety mogą miec ten sam biust , ten sam wzrost ,a sa zupelnie roznymi osobami . Dlatego uważam ze nadajecie sie do leczenia .

Mój chłopak jest wysoki :P bardzo to lubię :) Jest przeciętnej urody,ale dostrzegam te jego pozytywne cechy jeśli chodzi o wygląd. To co Tobie przeszkadza we własnym wyglądzie,akurat innym moze się spodobac... :) Dlaczego mam nie liczyc na zdjęcie?? Daj:P

Gość mam małego onego
Daj zdjecie to ocenimy ALe liczy się charakter rozpierdoliła 🖐️

Gość długie paznokcie
bleeeeeeeee

Gość rereru
ja nie skraslam kobiety tylko dlatego ,ze ma piwne oczy ,a nie niebieskie , bo niebieskie są ładne itd.. Liczy sie dla mnie charakter. JAk nie poznam dziewczyny wnetrza dokladnie , to nie moge jej skreslic . To ze ma piersi małe A czy B za to tez nie skreslam . Nie traktuje ludzi przedmiotowo .

Gość tojakobieta
O i jeszcze brudas, kretyn i cham - to dyskwalifikuje na stracie.

Gość tojakobieta
Na starcie oczywiście miało być.

... więc piszemy jak wygląda brzydki chłopak Uraziło cie to bo pasujesz do opisu? Wygląd nie zmienia faktu że ktos może byc brzydki, wręcz paskudny a być fajnym człowiekiem, wartościowym, dobrym... Mam takiego kolege, niestety uroda on nie grzeszy ale jest świetnym kumplem i wartościowym, dobrym człowiekiem. Bardzo go lubię ale jako kolegę własnie :)

Gość rereru
Uraziło cie to bo pasujesz do opisu? Nie wiem czy pasuje do opisu bo tylko polowa jest trafna . Co do urazenia , to raczej nie uraziło mnie to . Dlaczego ? W zyciu byłem bardzo czesto podrywany przez dziewczyny i miałem konkretne propozycje randek .Wiec raczej nie czuje sie nieatrakcyjny .

Gość __I__
z waszych opisów wnioskuje, że nie jest ze mną tak źle ;]

rereu---ja nie pisze o wyborze między czarnym a blondynem, ani o zielonych czy niebieskich oczach :D:D::D:D:D to mnie kompletnie nie interesuje :O może byc blondyn z niebieskimi, może być ciemnooki brunet :) jeśli nie maja cech o których pisałam wyżej - dl mnie sa łądnie :) to wszystko.

Gość rereru
nigdy nie czulem sie nieatrakcyjny . KObiety mnie tylko o tym przekonały . Około 10 razy w życiu byłem podrywany . Wiec nie jest tak zle .

Gość Kwiat wiśni
Facet może być "brzydki" ale jeśli jest przystojny, mocny, niski głos, poczucie humoru, dystans do siebie, spojrzenie, które pali, urok osobisty, po prostu patrzysz i wiesz czy facet na ciebie działa...;) ale każdej podoba się inny typ, moje gusta z wiekiem ewoulułowały:D