Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ottovonbismarckk

Jesli ktos powiedzial mi ze jestem oszalamiajaca, to znaczy dobrze?

Polecane posty

Gość ottovonbismarckk

czy zle? jak to mam rozumiec?

Gość ottovonbismarckk
?????

Gość ottovonbismarckk
?????

Gość Bawiłem się w Savoyu
to znaczy, że na twój widok zaparło temu komuś dech w piersiach :classic_cool:

Gość fenizja
wystarczy cos takiego powiedzieć a głupia nie będzie mogła w nocy spać i czeka tu spocona co jej ludzie napiszą bo jest tak bardzo podniecona i liczy że może sie komuś podobać

Gość ghjukiyk
kochana, wyduszanie na forum komplementow to zaiste sposob zalosny wiesz, mi kiedys tez powiedzial jeden facet na ulicy, ( stary, na oko ok 50 :P ) ze na moj widok dech mu zaparło bo taka jestem piekna, ale nie lece z tym na forum sie dowartosciowac, ot, stary dziad co kazdej mlodej prawi takie rzeczy

Gość ottovonbismarckk
teraz to moze i jestem dowartosciowana ale w takim razie DOPIERO TERAZ gdyby temat brzmial: 'ktos powiedzial mi ze jestem oszalamiajaca' to moglibyscie uznac mnie za debilkę, ktora pragnie komplementow ale ja sie tylko ZAPYTALAM bo moze to i glupie, ale nie wiedzialam co to znaczy byc 'oszalamiajacym". prawde mowiac samo slowo jak sie zwroci uwage nie brzmi zachwycajaco !

bo kojarzy się z oszołomem :classic_cool:

Gość ottovonbismarckk
no wlasnie :P

Gość ghjukiyk
ha ha haaa :D tak, naprawde ci wierzymy ze nie wiesz co to znaczy byc oszalamiajacym, co to znaczy "glupek" wiesz?

Gość ottovonbismarckk
? wyobraz sobie ze mozna i takiej prostej rzeczy nie wiedziec. nie musisz mnie od razu bluzgac? ;/ to jest dopiero oszolom.

w końcu nie każdy musi wiedzieć wszystkiego:classic_cool: kto pyta nie błądzi, a koleżanka dzięki kaffe ma już w swoim zasobie słów jeden wyraz więcej

Gość ghjukiyk
taa, mozna tez nie wiedziec ile to jest 2 +2 ... wiesz czy nie i tak jestes pustaczka, bo albo masz wiedze na poziomie pierwotniaka albo chcesz sie specjalnie dowartosciowac na forum tak czy inaczej- zenada

Gość ottovonbismarckk
zenada to sa twoje, wyraznie stylizowane na inteligentne, wypowiedzi to ze nie znalam jednego glupiutkiego slowa od razu oznacza ze jestem pustaczka tak? no to niezle ludzi oceniasz. wiesz, jest mnostwo madrych lasek, ktore sa jednak puste w cholere? to ze ktos zna mnostwo slow nie czyni go czlowiekiem inteligentym, bo wedlug mnie czlowiek inteligentny to taki co ma wiecej niz tylko wykuty slownik w glowie. dla mnie to bardziej ktos z inteligencja i madroscia ZYCIOWA racje ma Bawilem sie w Savoyu

Gość ghjukiyk
moja droga, to nie sa odpowiedzi stylizowane na inteligentne, tylko ZWYKLE odpowiedzi to ze ty zapewne spotykasz sie z wypowiedziami na poziomie wiejskiej dyskoteki to nie moja wina tak, owszem, to ze nie znasz takiego prostego, zwyklego slowa powoduje ze jestes pusta, ciekawe ilu jeszcze nie znasz :) jak masz skonczona podstawowke to chyba musialas zaplacic albo dac doopy bo za pomoca swojej "yntelygencji" na pewno tego nie dokonalas

Gość grubaska_nie laska
wezcie nie robcie posmiewiska juz z siebie, co?