Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ostatni

Nie zauważyłem jej nowej fryzury.

Polecane posty

Gość ostatni

Witam, Tak jak w temacie, spotykam się z dziewczyną w sumie można powiedzieć ze jest to związek jak na razie "luźny" tzn. żadne z nas nie zadeklarowało "chodzenia ze sobą" ale do rzeczy, Ostatnio na spacerku nie zauważyłem że ma zmienioną fryzurę, widocznie chciała bardzo żebym zauważył to u niej bo sama zagadała "czy coś zauwazyłeś innego w mojej fryzurze?" Heh odpowiedizalem szczerze że " nie zauważyłem" :P Widzialem ze trochę bylo jej smutno. Kurcze, popełnilem gafę z tym tekstem :/ Jak myślicie? Potraktowala to poważnie traktując mnie typa ktory nic nie zauważa w dziewczynie, czy przymknela na ten fakt to oko? Nie jestem kobieta i nie wiem jak wy kobiety reagujecie na takie sytuacje?

Gość andrea22
no pokazałes jej ze na nią nie patrzysz:P i nie zwracasz uwagi na jej wygląd...

Gość ostatni
Hm to wynika ze raczej pogorszyłem sytuację ale czy będzie pamiętac to do konca czy po prostu "zginie w tłoku" ? aah i czy wspominać jej o tym tzn. przepraszac ze nie zauwazylem tego ? Nie chcę zeby pomyslala ze jestem niedomyślny. :)

Gość ilootek22
i co z tego? jesli ma problem z tym,ze nie zauwazyles to jest przewrazliwiona i tyle moje nowe fryzury nie byly czesto zauwazane, sama tez czesto nie zauwazalam zmian i coz z tego?

coż, twoja reakcja zupełnie normalna, a dziewczyna chyba mało doświadczona skoro nie wie że faceci tak mają :p

Gość -x-
kurde, to tylko fryzura. kupa wlosow. dzisiaj jest taka jutro bedzie inna... w taki sposob to by sie trza co chwile zachwycac... ja bym sie tym nie pzrejela. moze nawet wzielabym to na plus. wolalabym zeby mezczyzna zwracal uwage na to, jaka jestem i co mam do powiedzenia niz zeby sie na mnie patrzyl jak sroka w gnat i lustrowal kazdy drobiazg...

Gość ostatni
Doświadczona czy nie ale ze nie puściła focha. Tak czy siak napewno było by jej miło ze to zauważyłem . Mam trochę wyrzuty sumienia ze nie zauważyłem jej nowego fryza ehm. Tylko nie piszczie ze jestem przewrażliwiony bo chyba kazdy by był jakby jemu na dziewczynie zależało. :)

Gość ja bym była
jak to nie jest drastyczna zmiana koloru bądź ścięcie to można nie zwrócić uwagi, ale mój były już facet nie zauważył jak przefarbowałam włosy na czarno ze średniego brązu, i beszczel powiedział mi w oczy" myślałem ze cały czas miałaś takie" przez 2 lata

Gość ostatni
To był szczegół( moim zdaniem). Po prostu inaczej uczesane, :}

Gość gagagagazela
masz chopie przeyebane