Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Skrzydlata

jak sprawdzić, czy on czuje coś więcej?

Polecane posty

chodzi o mojego przyjaciela... jest bardzo skryty, ale ostatnio już nawet ludzie spoza naszej \'paczki\' zauważają, że inaczej się do mnie odnosi, lecz tak naprawdę to nie są wg mnie jednoznaczne sygnały... po czym więc poznać...?

ech... naprawdę nie ma sposobu? ta sytuacja jest trochę męcząca, bo nie wiem, jak mam się zachowywać, co o tym myśleć...:O

Gość barbecja
wyglada na to, ze to Ty cos do niego czujesz, a on po prostu Cie lubi. jesli czulby "cos wiecej" nie mialabys zludzen.

Gość Zapytaj wróżki
One wiedzą ! Inaczej odnosi się do Ciebie ? Może mu ciebie żal ...

och, barbecja... wlasnie chodzi o to, ze ja raczej nic do niego nie czuje procz sympatii, przyjazni... jestem troche nadwrazliwa, strasznie empatyczna i nie chce go zranic... niedawno nie wypalil mi zwiazek i nie chce sytuacji, w ktorej jakos podswiadomie bede sobie szukac substytotow zwiazku... ale jednoczesnie zalezy mi na naszej przyjazni, boje sie, ze jesli on czuje cos wiecej, to strace jego przyjazn.:O

Skoro to miałby być tylko substytut miłości, związku, to czemu Ci tak bardzo zależy na poznaniu prawdy? Coś czuję, że nie o substytut miłości tu chodzi, ale naprawdę zależy Ci na nim, choć może sama się nie chcesz do tego przyznać. Bo gdyby Ci na nim nie zależało, to nie byłabyś wyczulona na takie drobne sygnały i na siłę ich nie interpretowała. Tak postępują tylko zakochane osoby. Zatem nie żaden substytut, a zakochanie. Nie ma w tym niczego złego, nagannego, choć na pewno jest w Tobie strach, bo to Twój przyjaciel i boisz się zmiany charakteru Waszej relacji.

Gość wiecznie zamyslona
lidiena ma racje, myślę tak samo, jestem w takiej samej sytuacji, z tym,że nie ukrywam,że bardzo mi a nim zależy, a on... - ?