Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NataIa

Chcę to już robić!

Polecane posty

Gość NataIa

Mam 16 lat i jestem dziewicą prawie jedyną w klasie, ale nie jestem brzydka i nie wiem z kim mam to zrobic!

Gość Dziewczyna 19 Paulina.
Wiesz... co, nie sugeruj się tym,ze jesteś prawie jedyną dziewicą w klasie. Jak poznasz kogoś fajnego,to zaczniesz współzycie. Nie rozumem. Wstydziesz się dziewictwa?? To skarb.

to żaden wstyd a wręcz przeciwnie! w ogóle jesteś młoda, po co się spieszyć?!

Chcesz to zrobić, bo koleżanki już nie są dziewicami??? Mogę się założyć, ze polowa z nich kłamie... Na dodatek nie wiesz z kim to zrobić? Jeśli tak podchodzisz do tych rzeczy, możesz być pewna, że będziesz żałować swojej pochopnej decyzji. Jesteś jeszcze bardzo młoda. Zaczekaj, jak będziesz gotowa, poczujesz to :)

Gość signal
chron dziewictwa jak skarb :D co z tego, ze jestes jedyna dziewica w klasie? nie probuj sie w ten sposob dowartosciowywac! nie rob nic wbrew sobie :*

Gość NataIa
Nie jestem jedyną, ale w mniejszości. 5 dziewczyn z klasy jest dziewicami a 16 nie jest, a ja nigdy nie miałam nawet tak na poważnie chłopaka. I raczej nie kłamą, bo rzeczywiście mają chłopaków, całują się z nimi i kochają też. A poza tym wszystkie prawie chodzimy do tej samej pani ginekolog, więc ona wie, że one nie są a ja tak i pewnie myśli, że mnie nikt nie chciał

Gość signal
"wszystkie prawie chodzimy do tej samej pani ginekolog, więc ona wie, że one nie są a ja tak i pewnie myśli, że mnie nikt nie chciał" pewnie sobie mysli, ze jestes jedyna pozadna z calego towarzystwa :)

Gość to u was w klasie jest
obowiazek skladania zeznan na temat swojej d...? To gorzej niz na MaoTsetunga

Gość słabee prowo
wypierdalaj 🖐️

Gość Salamandryna
Ja też myślę, że połowa z nich kłamie! W tym wieku dużo osób jest takich głupich, wszystko robi dla szpanu. Tylko jaki to szpan? :-/ Ja jestem w 3 LO, co prawda sama nie jestem już dziewicą, ale w mojej klasie większość dziewczyn ma to jeszcze przed sobą. Nie jest to nic dziwnego, wręcz przeciwnie. To mi jest głupio się przyznać, że jestem jedną z nielicznych niedziewic. ;) Zresztą w twoim wieku podeszłam mniej więcej podobnie do tej sprawy i pierwszy raz nie był dla mnie niczym przyjemnym. Nieodpowiedni partner, czas, wszystko nieodpowiednie.