Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vcxc

duza róznica wieku w zwiazku co myslicie?

Polecane posty

Gość vcxc
a jeszcze im powysylam zdjecai ze slubu zeby mi mogly dupe oborbic :)

Gość vcxc
wybralam i jestem z tej decyzji niezmiernie zadowolona

Gość mmmrrrrrrrr
i dobrze! a niech ich wszystkich chuj strzeli :D niech maja o czym gadac! zeby ich zycie zbyt nudne nie bylo, nie bedziesz sie przejmowac, przejdzie im, uwierz :P

Każdy ma prawo być z kim chce, a reszcie nic do tego, jeśli nie jest to związek pedofilski, kazirodczy. Mój pierwszy facet był ode mnie starszy o 5 lat i u niektórych ludzi to już budziło nieciekawe reakcje, ale miałam to w głębokim poważaniu. To moje życie, nie ich. A najwięcej do zakazywania i umoralniania mają do powiedzenia Ci, co sami nie umieli wychować własnych dzieci.

Gość vcxc
bede myslec pozytywnie,pozatym to rzecz gustu, bylam z facetami starczymi po 4-6 lat , no nie tem poziom, nasrane we labch sami nie wiedza czego chca, zawsze podobali mi sie starsi :) a jeszcze na takie ciacho trafilam ze szok! :)

Energiczna Trzydziestolatka Masz rację jest pełnoletnia, więc decyduje ;) Sama wpływa na swoje życie jak każdy z nas, ważne żeby być szczęśliwym, a skoro jest to niech się jej szczęści, skoro ślub tuż, tuż :)

Gość vcxc
juz tuz tuz :D nawet nie wiecie jak sie ciesze 4 lata na niego czekalam :D

vcxc, nasrane w glowie mozna miec niezaleznie od wieku, wkurza mnie ten argument podawany jako wyraz wyzszosci starszawego faceta nad rowniesnikiem. Ja nie zwiazalabym sie z facetem w wieku Twojego, poniewaz uwazam, ze jest dla mnie za stary prawie o 10 lat. Ale to Twoje zycie, Twoj wybor, chociaz sie mu dziwie. Ale przynajmniej facet nie jest pedofilem, nie szuka 15-latek... bo szczerze mowiac takie zwiazki draznia mnie najbardziej. Pozniej troszke roznica sie zaciera.

Gość vcxc
nie nie ja nie uogolniam, wypowiadnm sie na temat moich zwiazkow ktore mialam, moje zwiazki z mlodszymi byly niewypalami wlasnie z tego powody a starsz yfacet jest bardziej ustatkowany co mi bardziej pasuje. wie wszycy maja nasrane we lbie , to jest odnosnie moich kilku zwiazkow

Gość mmmrrrrrrrr
moj tata jest straszy o 12 lat od mojej mamy ajednak sa te 35 po slubie :D i sa szczesliwi, to widac po nich :) ja wczesniej mialam tez 12 starszego faceta, teraz o 5 i raczej nikt nic nie mowi na ten temat...

Jesteś szczęśliwa i tylko to się liczy. A że inni będą gadać o szukaniu sponsora, o tym, że brakuje Ci ojca, to ich problem. Ty to olewaj. Inni, obcy ludzie, nic nie wnoszą do Twojego życia. To Ty jesteś jego kreatorką.

Gość vcxc
dieki z te pozytywne glosy, to mnie podnosi na duchu ze sa i normalni ludzie :)

Gość mmmrrrrrrrr
dokladnie to nie zalezy od wieku kto jak ma w glowie, bo zdarzaja sie starsi a sa dziecmi, sa tez mlodsi ktorzy sa bardziej dorosli.... nie mam na to reguly, najwazniejsze ze autorka jest szczesliwa ;) i zycze Ci zebys byla szczesliwa do konca zycia, z tym wlasnie mezczyzna! pozdrawiam goraco! buzka

Gość vcxc
dziekuje mmmrrrrrr :) zrobie wszytko by byc szczesliwa i uszczesliwic jego :)

O.K. A co do gadania - ludzie gadaja z roznych powodow. Lepiej sie przyzwyczajaj. Ja przez cala podstawowke bylam wytykana palcami - po latach sie dowiedzialam, ze wiele osob zwyczajnie zazdroscilo mi sposobu bycia :P Czuj sie dobrze sama z soba i postepuj fair - to powinno wystarczyc

Gość mmmrrrrrrrr
a sprobuj nie! :D :D

Gość mmmrrrrrrrr
dokladnie, jak energiczna pisze! :) musisz byc w porzadku sama do siebie :)

Gość vcxc
wiec bedzie dobrze bo jestem bardzo szczesiwa, planuje dzieci,juz sie staramy :) wszytko sie pieknie uklada bedziemy piekna duza rodzinka :) bo juz mamy 2 dzieci jego :) 10 i11 lat

Gość mmmrrrrrrrr
super ze w ogole sie dogadujesz z jego dziecmi, to najwazniejsze :) czyli nic Wam na przeszkodzie nie stoi ;)

Gość lololooooo
vcxc co Ty widzisz w 42 latku ;-) Ja mam 43 lata i jestem kobietą

Gość vcxc
wiesz moj jest bardzo dobrze zakonserwowany, jesli bym ci nie powiedzial ze ma tyle lat to bys mu wiecej niz 35 nie dalal, pozatym jest kochany, wyrozumialy, wspiera mnie, jest cudownym ojcem, nie koncza nam sie tematy, motywuje mnie do dzialamia, jet intelignetny, to jedyna osoba ktora znam z ktora moge porozmawiac we wszytkich mi znanych jezykach :D jako pierwszy mi dorownuje, nigdy sie nie nudzimy, pozatym on duchem jest ok 30 latkiem a ja 35 latka wiec w sumie sie zeruje wiek mentalny:P swiata pozanim nie widze :)

Gość lololooooo
vcxc w jakich okolicznosciach swojego 42 latka poznałas,czy był juz po rozwodzie?

Gość vcxc
nawet sobie nie wyobrazacie jaka jestem dumna ze moge go chwycic na ulicy za reke, pocalowac, pokazac ze jest moij, i jak bardzo go kocham :)

Gość lololooooo
vcxc odp.mi na pytanie

Gość vcxc
tak byl 8 lat po rozmowie i bylam jego 1 parterka po rozwodzie, studiowalam we frnaji, i dorabialam sobie jako opiekunka i korepetytorka dla dzieci i trafilam na niego, samotnego ojca, i jakos od nitki do klebka cos zaiskrzylo :) dzieci mnie uwielbiaja mowia do mnie mamao, bo ich matka coz przykra sprawa, szkoda gadac, uwazam ze tworzymy juz calkiem zgrana rodzinke :)

Gość lololooooo
vcxc Jego dzieci mowia do Ciebie mamo ;-) przeceiz to kpina.Masz faceta ktory ma nierowno pod sufitem z aprzeproszeniem.A poza tym jezli Ty jestes pierwsza partnerka po jego rozwodzie to natrafiłąs na jakiegos nieudacznika ;-)albo dobrego kłamce:-)

Gość mmmrrrrrrrr
szkoda ich mamy :( pisalas... ale najwazniejsze ze znalazly (mam nadzieje) u Cibie ;) naprawde, zycze Wam SZCZESCIA!!!

Gość vcxc
slucaj faczrozumiale, facet wychodzil ze zwiazku z kobita chora psychocznie to raczej nie mial ochoty sie za bardzo wiazac i mial na glowie prace i 2 malych dzieci wiec calkowicie to teraz jak podrosy to ma prawoulozyc sobie zycie