Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vcxc

duza róznica wieku w zwiazku co myslicie?

Polecane posty

Gość lololooooo
vcxc :-) a seksu w ogole przez te 8 lat nie miał ;-) naparwde albo Ciebie dobrze bajeruje,albo trafił Ci sie facet jezdzacy na recznym,wiec kiepski z niego facet w łozku jak przez 8 lat baby nie miał :-)

Gość vcxc
wiesz ich mama coz ywa zdaza sie ale wiekszoc kobie nawet jesli sa psychiczne to kochaja swoje dzieci i chce je widziec, tak obieta nie utrzymuje z nimi zadnego kontaktu i my tez ich nie zawozimy, bo raz o malo co krzywdy starszemu nie zrobila w szpitalu, sie na niego rzucila bo jej odbilo, a lekarz i opiekunak za wolno zareagowali, wiec mam nadzieje ze zatapi im matke i postaram sie to zrobic ja najlepuiej bo dzieci sa super

No dobra, dobra, kochasz go jako czlowieka :P to jestem w stanie zaakceptowac. Mam juz serdecznie dosc sluchania, ze 40 latek jest idealny, poniewaz wszyscy 40-latkowie sa juz dojrzali, a wszyscy mlodsi - dziecinni. Mam takze dosc dowiadywania sie o tym, ze 30 czy 40 latki nie sa juz takie swieze, jak dwudziestki (oczywista prawda, ale obu plci to dotyczy!) oraz, ze kazda nastolatka zwiazana ze starszym facetem musi byc nad wyraz dojrzala. Mam tez juz serdecznie dosc podawania zwiazkow, kore zaczely sie tym, ze 35-40 latek znudzony partnerka/ zona zwiazal sie z 15 czy 16 latka, ktora "swietnie go rozumiala". I nie mysle tu tylko o Kciukiem :P lololooooo Pojechalas ostro po bandzie tym razem. Dziewczyna nikogo nie skrzywdzila, zwiazala sie z wolnym facetem, ktorego eks zona najwyrazniej nie jest w stanie podolac obowiazkom matki. Matki tej wiec nie maja, co w tym dziwnego, ze jej pragna? Sama znam... nie duzo, chyba ze 2 osoby, ktore po rozstaniu z partnerem bardzo slugo nikogo nie mialy. Moze to i dziwacy, ale czemu zaraz nieudacznicy?

Gość vcxc
sexu nie mail bo pracvuje od6 rano do 8 wieczor ,jak wracal do domu to byla 9, trzeba bylo dzieci uspic, zajac sie samemu dimem praniem itp, faceci tez maja strony kobiece, jak sa zmeczzeni to nie maja ochoty, ani czasu,wola sie wyspac

Gość lololooooo
vcxc jak to prawd aco piszesz to masz dupe a nie facewta w łozku :-)

Gość vcxc
w lozku bardzo dobrze sie sprawdza, poprostu jesli sie nie ma czasu ani ochoty i sie poswieca calkowicie dzieciom to mozna bardzo dlugo sie z nikim nie widywac i sexu nie uprawiac

lololooooo nie myslalam, ze bede kiedys bronic takiego zwiazku, bo generalnie jestem im bardzo przeciwna, ale Ty masz chyba problem ze soba? :P Moze i facet byl z poczatku troche nieokrzesany w lozku, ale przez te pare lat z Autorka chyba juz sie poprawil :P Poza tym to jej problem, nie Twoj :P Jesli Ci rowniesnicy marudza, ze wola mlodsze, nie atakuj tych mlodszych zwiazanych ze starszymi na forum, tylko bierz sie za 30-parolatkow :P

Nie rozumiem dziewczyn, które wiążą się z dużo starszymi facetami. Sama mialam kiedyś chlopaka starszego ode mnie o 7 lat! Jak zaczęlismy być razem to mialam niecale 16 lat, a on już 23!! Dziś z perspektywy czasu myślę, że to bylo chore...I nawet teraz mnie odrzuca, jak widzę jakąś licealistkę z panem tuż przed 30ką, który jeżdzi z nią na dyskoteki. Dla mnie facet, który szuka sobie takiej mlodjk siksy jest po prostu nienormalny, albo nie dorównuje poziomem rówieśniczkom, więc szuka sobie mlodej gąski, którą będzie bajerował. Smutne.

Gość lololooooo
Energiczna Trzydziestolatka :-) to co pisze autorka to takie jakies dziwne,bynamniej dla mnei.Facet 42 letni 8 lat nie ułozył sobie zycia,nie mial w ogole kobiety ,nawet na seks;-)i nagle na drodze staneła mu ODPOWIEDZIALNA 23 latka:-) i on zapałał do niej miłoscia i jej dzieci uwazaja ja za mame :-) qrde,cos tutaj nie rozumiem :-)albo te posty sa fantazja,albo ten facet jest dosłownie popieprzony :-)

Gość vcxc
ale my tu nie rozmawiamy o zwiazkach malolat z facetami starzymi tylko doroslych kobiet , bo to sa 2 rozne rzeczy...

Gość lololooooo
Energiczna Trzydziestolatka :-) z emna jest wszystko OK.ale z tym face4tem i ta autorka cos nei tak :-)

Gość lololooooo
vcxc:-) no,z Ciebie taka dorosła kobieta jak ze mnie zakonnica :-)

Gość vcxc
coz jestem na tym etapie zycia ze chce stowrzyc rodzine, jestem domatorka, kocham go, kocham dzieci, mam studia, dobra prace brakuje mi juz tylko dopenienaia calosci rodzina ... i jesli komus to przeszkadza to trudno

vcxc---> no to sorki, nie zrozumialam tematu :) A to tylko takie moje przemyślenia były.

Gość vcxc
wieszmiedzy 16 a 23 jakby nie patrzyj jest 7 lat roznicy, a to na tym etapie zycia miedzy natolatka a kobieta to jest ogromna przepasc

Gość lololooooo
vcxc :-) jestes pelnoletnia,ale jeszcze do dorosłosci Ci daleko :-)

Gość vcxc
wiesz mozna byc doroslym jajac 23 lata lub miec nastane w glowie w wieku 30paru, i na odwrot, kazda sprawa jest indywidualna

Gość lololooooo
vcxc dla mnei ejstes dzieciuch :-) twoj facet nieudacznik jakis i zycze wam wszys\tkiego naj,ale i tak nie uda wam sie ten zwiazek :-) za głupia jestes,a on za durnyt>:-)no chyba,ze to co napsiałas we wszystkich postach to nieprawda:-)

lololooooo Z Autorka pewnie jest wszystko "tak", w koncu to my kobiety potrafimy kochac mimo braku urody, dobrego charakteru, nieumiejetnosci zajecia sie pracami domowymi i mimo posiadania podeszlego wieku ;) A 23latka moze byc jak najbardziej dojrzala. Co do faceta - moze i z nim "cos nie halo", ale moim zdaniem niekoniecznie to, co piszesz i niekoniecznie musialas to przedstawiac w tej formie :P Nie jest tak zle, przynajmniej Autorka byla pelnoletnia i przynajmniej on mial watpliwosci co do tej roznicy wieku...

Gość vcxc
wiesz twoja dojrzalosc widac wlanie na podstaswie oceny kogos o kim nie wiesz kompletnie nic

Gość 30-stkaaa
vcxc - dziewczyno plączesz się w zeznaniach. Piszesz, że jesteś taka dorosła masz 23 lata, od 4 lat jesteś z nim w związku. Także byłaś 19-sto letnią dziewczynką jak zapałałaś miłością ze wzajemnością do 38 letniego pana. A to już duża różnica w stosunku do tego co o sobie mówisz jako dojrzałej kobiecie podejmującej związek...

Gość vcxc
zapalalamm miloscia tak, 19 lat ale bylam pelnoletnia, staralm sie o niego rok, i wolalam byc z nim przez dyzej niz kilka miesiecy by byc pewna ze to wlasnie z nim chce spedzic zycie, uwazam ze po 4 latch moja milosc dojrzala i ja tez, wyjde za maz w wiku 24 lat co uwazam za calkowicie normalne, i jestem tego pewna po 4 latach straia sie i bycia razem, bo pewnym sie jest tylko wlasnie kiedy zwiazek moze dojrzec

Gość 30-stkaaa
Ja Ci życzę wszystkiego najlepszego, ale do dobrego związku jest potrzebne dużo zrozumienia a Was na przeszkodzie jest nie tylko duża różnica wieku, różnych doświadczeń życiowych, ale też to, że on jest obcokrajowcem. Możesz mieć zupełnie mylne wyobrażenie o nim w szczególności, że jesteś bardzo zakochana, a to zaślepia.

Gość vcxc
nie nie , to ze jest obcookrajowcem niewiele zmiena, slowianin to slowianin, mamy ten sam styl,zycia te same poglady, ani razu sie ni poklucilismco bardzo zadko sie zdarza w zwaizkach, nadajemy na tych samych falach, rodzina tez mi mowi ze takiej pary to jeszcze nie widzieli, poatym ja jestem osoba bardzo kompromisowa i uwazam dobra powazna rozmowe na remedium na kazdy problem, bo na spokojnie wszytko mozna rozwiazac :)

Gość vcxc
moj jest czarnogorcem :) bardzo porzadny facet,

Gość glupias jest i tyle

Gość kokosimooo
zycze szczescia :) 8 lat bylam z facetem starszym ode mnie o 11 lat i bylo cudownie :) A zaczelismy jak mialam 16 lat a on 27 :P milosc mojego zycia i tyle :) Powodzenia, nie przejmuj sie ludzmi i ciesz sie miloscia :)

Gość klainka71
też zycze szczescia, mojh maz jest starszy odsemnie o 23 lata jestesmy razem juz 32 :) je jestesmy szczesliwi