Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

Czy wstydzicie się swojej nagości?

Polecane posty

Gość i nigdy fajnie nie będzie
nie szkodzi, mnie i tak by nie chciał skopiować, z moim wyglądem....

Gość ja też sie wstydzę
Trzeba pracować nad sobą,może i my kiedys będziemy pozować w CKM :)

Gość i nigdy fajnie nie będzie
ja co najwyżej jak będą wybory paszteta roku z garbem :(

Gość ja też sie wstydzę
Przestań,nigdy nie jest tak źle żeby nie dało sie czegoś zrobić.Chociaż ja z moim brzuchem nic nie mogę od tylu lat :( Ale pooglądaj sobie chociażby zdjęcia gwiazd bez stylizacji albo jak jeszcze nie były sławne

Nie wstydzę się swojej nagości, ale nie mogę też powiedzieć, że czuję się super ekstra nago. Po ciąży mam bardzo zniszczoną skórę na brzuchu i mimo tego, że jest płaski i zgrabny to jakoś nie lubię go pokazywać. Poza tym nie mam większych zastrzeżeń :)

Gość
Niech faceci też wypowiedzą się :)

Gość a który facet by sie wstydził
swojej nagości :D Choćby był paskudny jak Chruszczow i tak samemu sobie wyda sie Banderasem :D Takie już są te proste nieskomplikowane istoty

No więc się wypowiadam. Ogólnie mam ciemna karnację, do tego całe życie ćwiczyłem, więc mam w porządku sylwetkę. Naprawdę ćwiczenie i treningi robią cuda. Żadna dieta nigdy nie wyszczupli, nie ujędrni i nie wyrzeźbi. Dieta oczywiście jest ważna, ale jako wspomaganie ćwiczenia. powinno się ćwiczyć 3 razy w tygodniu po 1.5 h. Później wystarczy 10 minut dziennie ćwiczeń i się zachowa figurę. Ważne, aby utrzymać szybka przemianę materii. I należy zapomnieć o słodyczach. Są o wiele groźniejsze od tłuszczu. Co do obwisłego biustu, to raczej niewiele pomoże, poza operacją. Można ćwiczyć na mięśnie klatki, ale to tylko trochę ujędrni biust. niektórym kobietom może zmaleć.

a który facet by sie wstydził swojej nagości Choćby był paskudny jak Chruszczow i tak samemu sobie wyda sie Banderasem Takie już są te proste nieskomplikowane istoty zDlatego lepiej być facetem, niż kobietą. Nie wynajduje się sobie problemów :classic_cool: