Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 przyszla mamaamam

maja, zuzia, emilka liliana- ktore imie najladniejsze? prosze o rady

Polecane posty

Go艣膰 przyszla mamaamam

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Edek111
Kurva, kieruj si臋 odpowiedziami na kafeterii co do imienia dziecka, to mam nadziej臋, 偶e jak kiedy艣 si臋 dowie, 偶e jego imi臋 zosta艂o przelicytowane na jakiej艣 kafeterii, to ci臋 kiedy艣 zabije. Pozdro dla g艂upiej mamusi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zuza lub maja

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pamietaj o tym ze...
im bardziej nietypowe i wymyslne imie nadasz swojemu dziecku, tym bardziej inne bedzie ono czulo w grupie rowiesnikow (mama na mysli wczesne dziecinstwo). Z obserwacji moich kolezanek widze ze im mniej spotykane miala imie, tym na wieksza pojebke wyrosla. A poza tym to co ty, seriali sie naogladalas?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szkie艂ko k
Nie gadaj bzdur, jakbym mia艂am na imi臋 Kasia, Ola, Ania szlag by mnie trafi艂... nigdy mi moje ma艂o popularne imi臋 nie przeszkadza艂o, a ko艂o 15 roku 偶ycia zacz臋艂am je baardzo docenia膰. A do autorki topicu: Maja lub Liliana Maja, bo ostatnio spotka艂am fantastyczn膮 dziewczynk臋 o tym imieniu i mi zachcia艂o si臋 nazwa膰 tak (kiedy艣 tam) c贸rk臋... Liliana, pi臋kne a poza tym kojarzy mi si臋 z imieniem c贸rki Agaty Mr贸z... to taki m贸j osobisty sentyment... :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 depeche 15
Lilian. tak jak w piosence depeche mode :P No a poza tym, piekne imie... romantyczne i intrygujace

Udost臋pnij ten post

Liliana, bo kojarzy mi si臋 z kwiatami i jest rzadko spotykane. Sama mam pospolite imi臋 i uwa偶am to za przekle艅stwo. Na roku jeszcze 9 dziewczyn ma to same imi臋 co ja.

Udost臋pnij ten post

jak dla mnie doros艂a kobieta o imieniu zuza... no coz brzmi smiesznie, emilka kojarzy mi sie tez nie za dobrze Lilianna lila 艂adnie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lileczkaaaaaaaaaaa
ja mam na imie Liliana !!! i powiem wam, ze w okresie szkolnym nie pami臋tam jaki艣 wi臋kszych problem贸w z imieniem, chocia偶 w gimnazjum juz si臋 czepiali i denerwowa艂o mnie jak nazywali mnie Lidk膮. A jak sie nieraz przedsatwiam to reakcja jest taka: \"Linka???!!!\" a potem m贸wi膮 i tak Lidka. i czasem jak c艂偶owiek nie wie, ze forma skr贸cona to Lilka, Lila to m贸wi膮 do mnie Liliana i to takie krempuj膮ce, bo przecie偶 to tak samo jakby do Magdy m贸wili ci膮gle Magdalena, a do Basi Barbara. Ale og贸lnie m臋偶czyznom bardzo podoba sie to imi臋, no chyba, z臋 tu nie chodzi o imi臋 tylko o osobe, kt贸ra je nosi :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szatynkaaaaaaaaaaaaaa
a jakie sa zdrobnienia od liliana?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lileczkaaaaaaaaaaa
Lila, Lilka, kole偶anki m贸wi膮 do mnie Lileczka, a faceci czasem Lilu艣

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bjubfugh
wedlug mnie najlepsze z tych to Maja. Dla mnie Liliana dziwnie, nawet nie wiadomo jak mowic: Lilka?:| jakas porazka. A dla doroslej osoby juz w ogole. Nic, tylko sie pociac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lileczkaaaaaaaaaaa
nie podoba ci sie Lilka? jestem doros艂膮 osob膮 a inne dorosle osoby m贸wi膮 do mnie Lila i co jest nie tak? a jak m贸wi膰 do doros艂ej Zuzi natomiast?

Udost臋pnij ten post

Liliana piekne imie, Maja i Zuzia okropnie pospolite, teraz co drugi malec ma tak na imie, Emilka tez ladne imie :) bylabym za Liliana albo Emilka ( Emilki to madre dziewczyny znam nie jedna taka :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 o kurde nie wierze
po raz pierwszy kto艣 na kafe proponuje same 艂adne imiona :D Emilia mi najbardziej pasuje, ale wszystkie s膮 艣wietne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jgjrg
Na Zuzi臋, jak b臋dzie doros艂a mo偶na m贸wi膰 Zuza albo Zuzanna. Ale z tych najlepsze imi臋 to Maja.

Udost臋pnij ten post

w sumie 偶adne jako艣 nie szczeg贸lnie mi sie podoba, najgorsze to Maja :( Liliana jest najciekawsze :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 misiowakk
magdalena. a co do proponowanych imion...coraz dziwniejszy ten swiat... bez komentarza tez zostawie fakt ze w doborze imion mama kieruje sie forum...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie lubie jej
zuzia najladniejsze ale oklepane :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MalinaO
Hmmm naj艂adniejsze chyba Zuzia;) Liliana mo偶e i jest imieniem 艂adnym, nie chcia艂abym nikogo urazi膰, ale z do艣wiadczenia wiem,偶e z tego imienia ludzie sobie 偶artuj膮... Pozdrawiam;)

Udost臋pnij ten post

zadne z nich :P maja ...kojarzy sie z bajka z czas贸w komunistycznych zuzia ...z lalka ze szmatek :P emilka ...ma facet贸w kilka :P a liliana ....po orgazmach zachwiana :P oczywiscie zadne z nich mi nie przypad艂o do gustu ... Zreszta jak tu ktos wczesniej pisa艂 , to co to za pomys艂 robic casting dziecku na kafe ? :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 xzcxc
Zadne z tych Zuzann jest w chuj z poprzednich lat, jak by艂 wysyp, Maja jest obecnie na czele, Emilka tez by艂a par臋 lat temu. Naprawde chcecie nazywa膰 dzieci tak, jak sie juz i tak nazywa co drugie? Liliana moze by膰, juznajlepsze z tego kramu - przede wszystkim dlatego, ze nie takie do wyrzygania popularne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dariana09
Liliana podoba mi sie najbardziej z tych kt贸re poda艂as. tez myslalam o tym imieniu dla swojej coreczki, chodz zastanawiam sie jeszcze nad Nadi膮, Ameli膮 i Lenk膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dariana09
cho膰*

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lula2
Jak dla mnie imi臋 Emilka naj艂adniejsze :), teraz Maja ma na imie co druga dziewczynka, Zuzia i Liliana jako艣 najmniej do mnie przemawiaj膮. :*

Udost臋pnij ten post