Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 rose01

nier贸wne stopy

Polecane posty

Go艣膰 rose01

hej! genetycznie odziedziczy艂am powykrzywiane palce u st贸p. bardzo mi to przeszkadza, a na pla偶y i basenie czuj臋 si臋 strasznie niekomfortowo. utrudnione mam tak偶e chodzenie na obcasach - powywijane palce maj膮 wi臋ksze sk艂onno艣ci do nabywania p臋cherzy i odcisk贸w. w dodatku nie da si臋 nic z tym zrobi膰 - 偶aden gabinet chirurgii plastycznej ani ortopedycznej nie zajmuje si臋 stopami. ale to jeszcze nie jest najgorsze. r贸偶nica w d艂ugo艣ci moich st贸p wynosi ponad centymetr! nie mog臋 cz臋sto dobra膰 but贸w, a gdy z艂膮cz臋 stopy wygl膮da to tragicznie. mo偶ecie mi cokolwiek w tej sprawie poradzi膰?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 b-c
hej. Mam ten sam problem. G艂贸wnie m臋czy mnie kupowanie but贸w, gdy偶 jedna stopa jest o caly rozmiar wieksza od drugiej. Poki co nie znalaz艂am sklepu gdzie zgodziliby si臋 sprzedac mi takie buty nie do pary. Na pewno wiele os贸b ma taki sam problem. Piszcie prosz臋, jak sobie radzicie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Angelusart
Tez mam ten sam problem. Moje stopy s膮 nier贸wne o ponad centymetr!! dodatkowo mam strasznie wysokie podbicie. Marze o butach na obcasie kt贸re s膮 odkryte i nie zapinane na kostce. Nie wiem co ju偶 z tym zrobi膰 piszcie jak macie jaki艣 pomys艂 albo macie ten sam problem!!

Udost臋pnij ten post

O kurcze. Chyba niczyje stopy nie s膮 idealnie r贸wne, ale r贸偶nica centymetra to ju偶 chyba rozmiar?:) A pr贸bowa艂y艣cie jaki艣 wk艂adek, kt贸re zmniejszaj膮 bucik? Albo wizyta u szewca 偶eby jako艣 go w 艣rodku zmniejszy艂.

Udost臋pnij ten post