Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rose01

nierówne stopy

Polecane posty

Gość rose01

hej! genetycznie odziedziczyłam powykrzywiane palce u stóp. bardzo mi to przeszkadza, a na plaży i basenie czuję się strasznie niekomfortowo. utrudnione mam także chodzenie na obcasach - powywijane palce mają większe skłonności do nabywania pęcherzy i odcisków. w dodatku nie da się nic z tym zrobić - żaden gabinet chirurgii plastycznej ani ortopedycznej nie zajmuje się stopami. ale to jeszcze nie jest najgorsze. różnica w długości moich stóp wynosi ponad centymetr! nie mogę często dobrać butów, a gdy złączę stopy wygląda to tragicznie. możecie mi cokolwiek w tej sprawie poradzić?

Gość b-c
hej. Mam ten sam problem. Głównie męczy mnie kupowanie butów, gdyż jedna stopa jest o caly rozmiar wieksza od drugiej. Poki co nie znalazłam sklepu gdzie zgodziliby się sprzedac mi takie buty nie do pary. Na pewno wiele osób ma taki sam problem. Piszcie proszę, jak sobie radzicie :)

Gość Angelusart
Tez mam ten sam problem. Moje stopy są nierówne o ponad centymetr!! dodatkowo mam strasznie wysokie podbicie. Marze o butach na obcasie które są odkryte i nie zapinane na kostce. Nie wiem co już z tym zrobić piszcie jak macie jakiś pomysł albo macie ten sam problem!!

O kurcze. Chyba niczyje stopy nie są idealnie równe, ale różnica centymetra to już chyba rozmiar?:) A próbowałyście jakiś wkładek, które zmniejszają bucik? Albo wizyta u szewca żeby jakoś go w środku zmniejszył.