Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieporządny niestety

Porządni ludzie idą dziś do kościoła

Polecane posty

Gość nieporządny niestety

uważam że do koćioła chodza dobrzy ludzie którzy wierzą w pozytywne wartości i nie sa jeszcze skażeni wszechobecną propagandą cywilizacji śmierci ( szybki seks, do sukcesu po trupach, cynizm wobec wszystkiego etc.)

którzy wierzą w pozytywne wartości i nie sa jeszcze skażeni wszechobecną propagandą cywilizacji śmierci ( szybki seks, do sukcesu po trupach, cynizm wobec wszystkiego etc.) tak..Oglądałaś wczoraj wiadomości...? Ojciec zagorzały katolik zgwałcił córeczke 9-letnią...Ta zaszła w bliźniaczą ciąże... w 15 tygodniu lekarze zdecydowali się na aborcję... Matka która się na to zgodziła oraz lekarze którzy to zrobili zostali ekskomunikowani.A ojczólek nie...Przzecież nie miał doczynienia z agorcją... On Tylko zgwałcił dziecko więc kościuł niema mu nic do zarzycenia...To wszystko jest żałosne!

Gość ostra sukaaa
to czy człowiek chodzi do kosciola czynie to nie świadczyo człowieku :o widać głupia osoba zalozyla post by się wymądrzać a nie ma pojęcia o ludziach...

Gość już się odezwały
dwie wściekłe ateistki :) żal mi Was naprawdę

już się odezwały byłam katoliczką.... A wściekła jestem bo widze co się dzieje dookoła...

Gość ostra sukaaa
juz sie odezwały, Ty nie wiesz co to "żal" :D

już się odezwały a co powiesz na tą sytuacje z gwałtem....Chodząc do kościułka składacie ręce i modlicie się...Jestescie oddani dogu przez 1h a puźniej tak postępujecie że możecie się tylko wstydzić!

Gość ostra sukaaa
wiarne trzeba nosić w sercu a nie mysleć ze jak się chodzi do koscioła to ma się wiarę w sobię, wiare trzeba czuć a nie pierodlic głupoty :o

Gość widzisz to co chceszsz widzieć
zauważ że cywilizacja zachodnia jest morlanie brudna, coraz bardziej brudna, eutanazja, aborcja, małżeństwa gejów i lesbijek, rewolucja seksualna, pogoń za zyskiem itd. Zastanów sie choćby nad eutanazją - wstrzyknęła byś truciznę osobie zakwalifikowanej do eutanazji? Palikot by wstrzyknął, z wielka przyjemnościa i tacy ludzie dziś osiągają sukces a religie sa non stop ośmieszane i zohydzane. A poza tym zejdź na niższy poziom, chodzi o to że ludzie którzy maja potrzebę pójść do kościoła i sa wierzący (autentycznie nie na pokaza) wyznaja pozytywne wartości. I dobrze że jeszcze tacy sa w tym chorym dziwnym świecie który zmierza donikąd. bez odbioru bo ide już 🖐️

Gość kicikocio
Ja się wypisałam z tej religii i jest mi z tym dobrze..... A najbardziej podobają mi się pasterki...Zapijaczone mordy idą ko kościoła a w kościele śmierdzi jak w gorzelni...Na mistrzu normalnie