Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1991monika

DIETA DR HAYA - od dzis kto ze mna???

Polecane posty

Gość 1991monika

jestem bardzo zainteresowana ta dieta... duzo o niej czytalam i jestem pod zdumieniem ze nielaczenie ze soba okreslonych produktow takbardzo sprzyja odchudzaniu xD a wiec ja zaczynam dzis:) czy ktos sie przylaczy???

Gość 1991monika
dodam jeszcze iz waze 73 kg przy wzroscie 172 cm a moja waga docelowa jest 62 kg ZACHĘCAGO ODCHUDZANIA :)

Gość jest to bardzo podobne
do "diet" pana Tombaka. Nie od dzis wiadomo ze nie powinno sie łączyc białek z weglowodanami. A ta trzecia grupa to prodkuty żywe i tłuszcze które mozna łączyc albo z białkami, albo z weglowodanami zycze wytrwania:)

Gość 1991monika
eh... a myślałam ze ktos mi pomoze na tym forum... wesprze... poodchudza sie ze mna...

Gość JoeMaria
Hej jest tu ktoś jeszcze?:) Chętnie bym się przyłączyła do wspólnego odchudzanie z tą dietką:)

Gość laptuś
Hej dziewczyny ;-))) Ja się chetnie dołączę zaczynam od jutra mam nadzieję, że nie będę miała problemów z komponowaniem posiłków. Będę zdawać relację jak mi idzie. Najgorsze jest to, że nie można pić kawy ja piję dwie dziennie więc może być ciężko. Nie wiecie czy mozna chociaż bezkofeinową? Pozdrawiam ;-)))

Gość JoeMaria
Hej laptuś:) Wygląda na to, że tylko my dwie tu jesteśmy:) Może z czasem ktoś się jeszcze przyłączy... Co do kawy to niestety nie wchodzi w gre:( Musisz jakoś przetrzymać pierwsze dni bez kawy ale myśle, że po krótkim czasie powinnaś się przyzwyczaić:) Na szczęście nie mam tego problemu, moje jedyne uzależnienie to słodycze ale od dziś biore się za siebie! :D Zobczymy jak to będzię...jeszcze nigdy nie stosowałam tej diety, a szczerze mam nadzieję, że ta w końcu zadziała na mnie! Próbowałam już wielu restrykcyjnych diet ale nie mam sinej woli:( A ile chciałabyś zrzucić? Ja 7kg! Pisz jak Ci idzie! Pozdrawiam Cię serdecznie

Gość laptuś
Hej JoeMaria ;-))) Faktycznie jesteśmy tylko dwie ,ale może jeszcze ktoś się dolączy a jak nie to trudno powspieramy się we dwie :-))) Chiałabym schudnąć 15kg więc niestety mam dwa razy wiecej roboty do wykonania niż Ty ;-(((.Do wakacji jeszcze trochę czasu i mam nadzieję, że sie uda.Zapisałam się na bieżnię pod cisnieniem podobno daje dobre rezultaty dziś idę pierwszy raz. Mam jeszcze problem odnośnie przerw miedzy posiłkami, może Ty mi pomożesz?Czytałam,że powinno być 4godz przerwy miedzy posilkami a ma ich być 5(razem z dwoma przekąskami)to coś mi sie nie zgadza. Zamówiłam książkę w empiku mam ją dostać w pt , może tam będzie napisane. Jak Tobie idzie dietka? Zmartwiłaś mnie tą kawą a może chociaż zbożowa???? Pozdrawiam serdecznie ;-))))

Gość fifi niezapominajka
Witam dziewczyny mogłabym sie do was dołaczyć?:) ale od jutra dopiero. Musze wczytac sie bardziej qw zasady tej diety;)

Gość laptuś
Witam nową koleżankę ;-))) Ja już czytam wszystko z netu od trzech dni i musze powiedzieć, że nadal mam wiele pytań.Wcale nie jest taka prosta,bo trzeba się jej nauczyć,ale damy radę ;-))) Pozdrawiam

Gość fifi niezapominajka
Super ja mam bardzo dużo do zrzucenia. Waze 86 kilo bo schudlam przez ostatni tydzień kilogram:) Chcialabym na poczatek schudnąć te 6 kilo bo ide na komunie w maju i chcialabym ładnie wyglądać:)

Gość fifi niezapominajka
No i co dziewczyny? Pouciekałyście?

Gość JoeMaria
Hejka już myślałam, że Was nie ma:) Wszystkie fora o tym temacie wygasają:( Nie wiem tylko czy z powodu, że dziewczyny osiągają efekty i znikają czy odwrotnie...!:) Laptuś zbożówka jest zdrowa i chyba nie trzeba sobie aż tak wszystkiego odmawiać:) tylko nie wiem do jakiej grupy ją zaliczyć więc może lepiej pić ją osobno z samego rana! Z tymi przerwami między posiłkami faktycznie jest coś nie tak! Nie daje rady tego pomieścić... 5 posiłków z 4-ma godzinymi przerwami wychodzi 20h, a doba ma 24 z czego śpimy jakieś 8/9 czyli nie ma takiej opcji by to połączyć:) Jestem na diecie od dwóch dni i jem 3 posiłki dziennie i tylko jedną przekąske jak mi się uda! Puki co idzie mi całkiem dobrze większych zachcianek nie ma:) Ważyć się będę co tydzień! Faktycznie masz do zrzucenia więcej ode mnie ale to nie znaczy, że masz mniejsze szanse na osiągnięcie efektu!:D Napisz jak pierwsze zajęcia z bieżnią pod ciśnieniem! Bardzo jestem ciekawa jak to wygląda! fifi niezapominajka pewnie, że możesz dołączyć! Witamy Cię serdecznie! Im nas więcej tym ciekawiej:) Czytałam, że ta dieta pomogł wielu osobą i nie jest aż tak rygorystyczna! Do tego chudnie się dość szybko bo około 2,3kg tygodniowo:) Do usłyszenia papa:)

Gość laptuś
Hejka ;-)) Fakt te godziny są dziwne, ale dzis wyczytalam, ze sniadanie jesli zaczniemy o 9 to potem o 11 drugie sniadanie,14 obiad bialkowy 16 podwieczorek najlepiej warzywa 18 kolacja weglowodanowa bo szybciej sie trawi niz bialka dlatego wieczorem. Tez zwrocilam na to uwage , ze fora o tej diecie umieraja i mam nazieje ,ze z powodu super efektow ;-))). Na biezni było super zaklada sie takia spodnicei wchodzi do takiej kabiny otwartej z gory maszerujemy 30 min w próżni nie jest to proste , bo ciagnie do dolu ale jak pare razy pochodze to nabiore kondycji ;-))).moja kolezanka po 10 razach stracila 8cm (diete tez stosowala ale nie nasza) Fifi na pewno dasz rade ...wszystkie damy ;-)))

Gość JoeMaria
Fajna sprawa z tą bieżnią! Niestety u mnie w mieście raczej nie ma czegoś takiego:( Chociaż przez ostatnie dni też używam ''bieżni'':P Razem z mamą wyjeżdzamy za dwa tygodnie i teraz trzeba latać po sklepach i wszystko załatwiać... Takie całodzienne spacerki też się pewnie przyczynią do zrzucenie kilku kg:) Pozdrawiam Cię serdecznie

Gość laptuś
Masz racje kazdy rodzaj ruchu jest bardzo wskazany,ja tez sie duzo ruszam i powiem Wam, ze juz jakos mi juz lzej mimo ze diete stosuje dopiero 3 dzien zwarze sie po tygodniu i zobaczymy mam nadzieje ze bedzie chociaz ze 2kg w dol... zapomnialam napisac moj wzrost 162 waga 78kg :-((( waga docelowa 63kg i bylabym szczesliwa. na dlugo wyjezdzwsz?? milego dnia dziewczyny ;-)))

Gość fifi niezapominajka
oj coś mi nie wyszło;P Witam dziewczyny!!!!! Ja zjadłam na śniadanie duże jabłko teraz chyba zjem jakieś ugotowane ze 2 jajeczka z pomidorkiem i ogókiem kiszonym;) Jestem ciekawa jakie będą efekty;) Pozdrawiam

Gość fifi niezapominajka

Gość fifi niezapominajka
Co jest z wami dziewczyny. Czyżby temat upadł?

Gość JoeMaria
Hej kochane:) niestety tylko my trzy tu jesteśmy i nikogo poza tym...:) Mam nadzieje, że ten temat nie upadnie mimo, że ruch taki malutki:P Dziś mój 3-ci dzień na diecie ale efekty już jest! Czuję się troche lżejsza ale zwarzę się dopiero w poniedziałek! Też mam nadzieję na 2kg:) wzrost 165 waga 61 cel 53/54 Wyjeżdzam na 2miesiące startując od 15-go kwietnia:) czyli za 3 tygodnie i mam WIELKĄ nadzieję, że do tego czasu uda mi się zrzucić te 8kg:) fifi niezapominajka jaka jest Twoja waga docelowa? i ile masz wzrostu? Pozdrawiam

Gość laptuś
... o szkoda JoeMaria ze ze wyjezdzasz az na 2msc bo zostaniemy we dwie z Fifi ;-(...chyba , ze bedziesz miala neta ja tez dopiero od 3 dni na diecie a juz wlasnie zgrzeszylam i nie wytrzymalam i wypilam szklanke kawy z mlekiem wiedzialam , ze z tym bedzie problem :-((( no coz tak bywa miejmy nadzieje , ze jak czasami ulegne to nic nie bedzie.... ...a swoja droga to Ty JoeMaria to przy swoim wzroscie wcale duzo nie wazysz ja bym chciala tyle wazyc ;-))) my z Fifi bedziemy musialy dluzej popracowac ;-)) pozdrowionka

Gość Kawkę można...
Dlaczego odmawiacie sobie kawy? Przecież w tej diecie możecie jeść i pić wszystko co lubicie...Jeśli macie za małą wiedzę to polecam poczytanie na forum o diecie. Bardzo pomaga. Ja na początku też miałam kłopot z opanowaniem wszystkiego. Stosuję sie już 6 miesięcy i zgubiłam 16kg....Polecam bardzo! A kawke pic najlepiej ze śmietanką...POzdrawiam serdecznie!

Gość laptuś
Hej ... barzdo mnie zainteresowalo to co napisalas bo ja czytalam w necie i WSZEDZIE jest napisane ze kawy nie mozna i mocnej herbaty....zamowilam ksiazke ale jeszcze nie mam bylabym bardzo wdzieczna jesli przeslalabys mi link do tej strony ;-))) bo szczerze mowiac to pomimo ze duzo juz czytalam na ten temat to jestem nadal badzo zagubiona :-((( z gory bardzo dziekuje

Gość Nie ma sprawy...
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3748974 Naprawdę warto poczytać...Jak masz ochotę to przyłącz się do tego forum...Zapraszam. Ja na początku stosowania diety, ciągle czytałam forum...strona po stronie! Wszystko co wiem ,wiem stamtąd. Pozdrawiam i powodzenia!

Gość laptuś
Strasznie Ci dziekuje oczywiscie chetnie sie dolacze, bo tak jak mowie mimo tego ze juz tyle czytalam to wziaz mam tyle pytan inie ma kogo zapytac wiekszosc forum na ten temat wymarla a tego twojego niestety nie zauwazylam ..........moze wszystkie trzy sie dolaczymy bo tu jestesmy tylko we trzy -co Wy na to dziewczy?? jeszcze raz DZIEKI !!!! POZDRAWIAM

Cześć dziewczyny, Mam nadzieje ze jeszcze nie zrezygnowałyście z tego topiku. Zaczynam dietkę od dzisiaj i szukam wsparcia, ponieważ moja silna wola jest bardzo słaba. Mam w planie pozbycie się wielu kilogramów tłuszczyku. W wakacje mam weselicho i chciałabym schudnąć do tego czasu. Liczę na Wasze wsparcie i obiecuję, że również będę Was wspierać w chwilach słabości. pozdrawiam Maryśka

Gość iffi__
mam nadzieję, że wam się udało :-) ja chyba dziś zacznę eksperymenty z tą dietą. Wydaje się być najrozsądniejsza ze wszystkich znanych mi diet, zachęcił mnie post http://dietasouthbeach.net.pl/2010/10/19/dieta-dr-haya/ , pozytywna ocena mimo wszystko, teraz jestem na etapie poszukiwania przepisów :-)

jest tu ktos????????? zastanawiam sie nad dieta ale samej bedzie żle dietowac :) jest ktos chętny????????