Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zmanierowana Krolewna

Generalnie, polscy faceci sa fatalni w lozku

Polecane posty

Witajcie. Mialam kilku kochankow powyzej 30 i zaden z nich nie byl dobry w lozku (a tak sie przechwalali). Z tego, co wnioskuje po rozmowach z kolezankami, to w Polsce norma, ze faceci sa: - niedomyci - nie dogoleni (a nie pomysla, jak mozna podrapac ta broda) - robiac minete, liza po wargach sromowoych, nawet - o z grozo - po pepku i udach, tylko jakos ciezko im trafic na lechtaczke - kiedy wkladaja penisa, tez nie moga trafic we wlasciwe miejsce, wchodza niedelikatnie, bez wyczucia, pod niewlasciwym katem, co gorsza trzeba im przy tym pomagac palcami - inaczej zbaczaja w strone tylka - ciagna za sutki albo co gorsza je gryza! - po dojsciu do orgazmu odwracaja sie dupskiem, zamiast skonczyc palcami A zwrocic im (delikatnie) uwage - foch i obraza! Tez tak mialyscie?

Gość mokraaaaa
złoty nie kłam :P

Gość ja ja ja
Czyli przeleciałaś facetów z każdego kraju na świecie??? i jedynie w Polsce tak się zachowują?? hmhmhmhmhmhmhmhmh

Gość bardzo inteligentny
złoty jako prawiczek jeszcze nie zdążył popełnić tych błędów ale wszystko przed nim :D

Gość objection
slyszalam ze polacy sa najlepszymi kochankami na swiecie. wprawdzie moj przyszly maz jest niemcem i jestem b zadowolona- polegam na obiegowej opinii - polacy sa najlepsi w lozku ... milego dnia :)

Gość objection
zloty jestes fenomenalny oraz genialny!!!!!!! :)

Gość ja ja ja
Zloty --- i pewnie wiesz gdzie jest łechtaczka hihihihi ;-)

Gość objection
zloty jest geniuszem hm.. polki sa calkim zadbane - szkoda ze czesto bywaja pod wplywem alkoholu nawet na zachodzie slyszalam ze polacy sa goracymi kochankami ... rozmarzylam sie :)

Gość dziewica to nie kobieta
a kto ci każe zadawać się menelami spod budki z piwem, srałko

Z paru :) Pytanie zadalam kobietom ;) i nie zadawalam sie z menealmi spod budki z piwem :) kazdy z moich kochankow mial wyzsze wyksztalcenie i niezla prace, tak sie jakos zlozylo :P

Gość bardzo inteligentny
jeżeli każdy miał wyzsze wykształcenie i dobra prace to znaczy że masz niereprezentatywną próbkę do wyciągania wniosków statystycznych 🖐️ :P

Gość coś w tym jest
Zmanierowana Kólewno

Bardzo inteligentny -> ja tak, ale moje kolezanki mialy roznych, acz nie meneli. Powinnam napisac "generalnie, polscy faceci - poza menelami - sa fatalni w lozku - co do meneli, nie zostalo to potwierdzone"??? :P

Gość objection
jestem Pania - oraz podkreslam ze slyszalam ze polacy sa wiodacymi kochankami. Ponadto mam kolezanki ktore nie sa Polkami - a ktore b pozytywnie wypowiadaja sie o Polakach z ktorymi sa w stalych zwiazkach (zachwycone sa ich umiejetnosciami oralnymi). To co nie jest optymistyczne - to ze Polki - zbyt czesto siegaja po alkohol - a nie jest to skuteczny sposob na problemy. Zadbane - nie az tak przesadnie jak Rosjanki - ale kupuja kremy, wciereaja, masuja. Myja sie. Czasami pachna calkiem dobrze. Milego dnia :)

Nie pisze o stalych zwiazkach, oraz o umiejetnosciach lozkowych ani wygladzie Polek. Pytam, jakich Polakow spotkalyscie Panie. Czystych, zadbanych i dobrych w lozku?

Gość coś w tym jest
byli czyści, zadbani ale nie zawsze dobrzy w łóżku

niestety to wszystko spowodowane jest brakiem znajomości seksualnej kobiety.Opierają się na wiedzy ze stereotypów - kobiety jako kurwy ,mającej cały czas ochotę na faceta i każdy stosunek dla niej to orgazm.Łechtaczka to taki organ w języku polskim łechta ją od samego oglądnięcia faceta i nie ma znaczenia gdzie ona się znajduje bo i tak jak się ugryzie z cipkę ,sutki czy poliże po udzie najlepiej po wewnetrznej stronie uda to juz partnerka odpływa w ekstazie rozkoszy.

Gość coś w tym jest
Wiedzieli co i jak mają robić. Wiedzieli jak dziła kobieta. Problem tkwił raczej w ich możliwościach. Czasami niestety w ich braku.

Gość SWIETA PRAWDA

ale co mozna powiedziec o kobiecie ktora miala 30 kochankow? skromnie przyznam ze mialam tylko dwoch :)

przynajmniej ja tak zrozumiałam bo to dla mnie niewyobrażalne, taka liczba :P

no tak miala kilku kochankow ktorzy sa powyzej 30 r.z. znam taka ktora faktycznie miala powyzej 30 kochankow :)

Gość matko laska miała
pecha w życiu że trafiła na cienkich leszczy, ale czy na podstawie paru frajerów można wyciągać wnioski dotyczące całej populacji. Moim zdaniem co do seksu, to momentami panuje u nas mocny ciemnogród, ale tak źle to tez nie jest.