Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zmanierowana Krolewna

Generalnie, polscy faceci sa fatalni w lozku

Polecane posty

Gość lokolokolokolokol
Mężczyzni dlaczego was to boli? Nie oszukujmy sie polacy nie są najlepsi w łóżku....!

Gość matko laska miała
mnie to nie boli tylko bzdurą jest wyciąganie wniosków na podstawie jednostkowych przypadków. To tak jak ze stwierdzeniem: "wszystkie polski są ładne a niemki brzydkie". Jakoś byłem tam pół roku i stwierdzam że nie wszystkie niemki są brzydkie, natomiast nie spotkałem tam na ulicach tyle tlenionej blond tandety w ciuchciach z bazarków i ze złotymi torbami co w PL.

jest tez plotka ze informatycy sa kiepscy w lozku. Zatem polscy informatycy wypadaja w lozku slabo. Oczywiscie sa to tylko plotki :)

Gość ja ja ja
No to kochane szybko szukać obcokrajowców na kochanków bo po co się męczyć ;-)

Gość matko laska miała
No to w takim razie którzy obcokrajowcy są tacy świetni w łóżku?

to nie o to chodzi żeby nasze dziewczyny szukały obcokrajowców a tylko żeby faceci polscy odstąpili od stereotypów powielanych z epoki komunizmu który traktował kobiety jako podgrupę seksualną służącą bezgranicznie mężowi

Gość ja ja ja
No właśnie ja tez chciałabym się dowiedzieć którzy????

hm.. uwazam ze Polki sa bardzo zadbane (ale sa nacje gdzie kobiety przesadnie dbaja o wyglad - np. Rosjanki zawsze sa doskonale zadbane - stosuja strasznie duzo pomad do ciala. Wiadomo ze ich makijaz nie jest az tak precyzyjny - lub dopasowany - ale zawsze jest) Polki natomiast sa stylowe. Nie da pozytywnej oceny Polkom ktos kto zapyziale siedzi non stop w sieci na forach i czatach. Polacy - slyszalam ze sa dobrymi kochankami, Regards, :)

Gość ja ja ja
Jarek_84 --- a ja myślę tak ze nie można wszystkich ładować do jednego worka.Kazdy ma inny gust dla jednego ktoś jest piękny a dla drugiego nie.Nie ma państwa na świecie gdzie sa tylko piękni albo brzydcy ludzie,nie ma państwa na świecie gdzie ludzie potrafią się dobrze kochać albo nie.To zależy od każdego człowieka z osobna.A rozstępy?? no cóż to nie nasz wybór ;-) Pozdrawiam

Gość mmmmmmmNimfo
mnie swedzi pizda

Gość dokładnie tak
chyba sa najlepsi w waleniu konie ,dokladnie ujełas sedno tematu masz racje to prawda

a tak naprawde to mam porownanie bo stalam pod latarnia w berlinie i suwalkach wiec wiem o czym pisze :classic_cool:

Moj Boze, jaka dyskusja. A myslalam, ze umarl temacik :) Nie, nie mialam 30 kochankow. Nie twierdze tez, ze wszyscy Polacy sa kiepscy w lozku, ale ze - sadzac po doswiadczeniach moich i kolezanek, kolezanek przepytalam na te okolicznosc naprawde wiele, bo kilkadziesiat :P - generalnie w wiekszosci skupiaja sie na sobie i nie maja wyczucia oraz wiedzy o kobiecym ciele. Przypominam, temat nie dotyczy ani mojego prowadzenia sie, ani tego, jakie w lozku sa Polki ;)

Drogi podszywie, stalam pod latarnia, ale nie w Berlinie, a w Amsterdamie i tylko w celu zrobienia sobie pod nia zdjecia :P

przy okazji lizalam knagi kolejce arabow po 50 eurocentow potem rzucalam je do kanalu z nadzieja ze tam jeszcze wroce

Gość alejezeoawala
up