Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość złota orchidea eksluzywna

Nikt mi dzisiaj nie złozył zyczen

Polecane posty

Wiem,ze to dzien jak co dzien,ale jak widze jak wszyscy sie ciesza,faceci składaja zyczenia swoim ukochanym to mi sie przykro robi, od mojego ukochanego nie dostałam nawet głupiego buziaka a nawet sie dowiedziałam,ze ja jeszcze nie jestem kobieta i ze mam jeszcze czas na kwiaty itp hmm dodam ze ja mam 21 on 25lat jestesmy zareczeni i jestesmy ze soba onad 3 lata ;]] aa i ze szkoda mu na kwiatka bo woli sobie fajki kupic

Gość oboze..k
dziewczyno, co Ty masz za chłopa? ; o a poza tym jest normalny> bo śmiem wątpić. ja bym mu najebała na Twoim miejscu, garnkiem po łbie.

Gość dzisiaj Dzien Kobiet
🌻 🌻🌻 🌻🌻 🌻🌻 🌻 :) to nic, faceci czasem sa jakby to ujac nie ociosani... 🌻 dla ciebie ode mnie

Gość gdziejestes..
ciesz sie ze twoj facet jest przy tobie chociaz, gdyby go nie bylo, wtedy docenilabys to i miala gdzies jakiegos kwiatka czy zyczenia

🌻 🌻🌻 🌻🌻 🌻🌻 🌻 Przyjmij życzenia dziś Babo Kochana bo dziś Dzień Kobiet od samego rana. Niech cały ten dzień będzie radosny, bądź zdrowa Babo - aby do wiosny! Szczęścia życzę Tobie i Sobie a także wszystkim Babom na globie! By nasze marzenia nam się spełniały a chłopy w pracach nas wyręczały! 🌻 🌻🌻 🌻🌻 🌻🌻 🌻🌻

dziekuje bardzo za kwiatuszki :)) hehe moj narzeczony pojechał na cały dzien do swojej mamy bo ona jest kobieta :)) i szczerze mowiac co raz czesciej zastanawiam sie nad moim zwiazkiem

Gość xsmutna dziewczynaax
Nie przejmuj sie... ja dostalam mnostwo zyczen od kolegow, ale od meza nie... jakby tego bylo malo - jeszcze spi!

mój mąż też mi dziś życzeń nie złożył i też mi smutno z tego powodu, ja na razie się nie odzywam może sobie przypomni

Prawiczku coraz częsciej o tym pamietam :)

Gość fggffgf
tez nie dostalam jeszcze zyczen on narzeczonego, bo wczoraj pojechal pic z kolegami i pewnie jeszcze sie nie ocknal :)

Gość rftyuii
Porycz się jeszcze!

Gość do piękna i szalona
dopiero południe, do wieczora daleko... więc... nic straconego ;)

Gość Polonista88
A myślicie że mi ktoś złożył ?? Nawet południa jeszcze nie było....

rftyuii --- spadaj :P nio ja wlasnie miałam awanture z moim,jak on jest nie miły ja tez nie bede :P a co!

moj mi zlozyl, to wygladalo mniej wiecej tak: zamiatam korytarz, bo zwierzak naniosl piachu. moj ukochany podchodzi do mnie i mowi: -najlepszego w dniu kobiet tu nastepuje buziak w policzek. wymija mnie i idzie do kibelka. a ja dalej z ta szczota :D

Dziś powinnaś być królową, wypoczywać cały dzień. Komplementów słuchać dużo, wszystko na skinienie mieć. Nawet, kiedy spojrzysz w niebo i wypowiesz tę chce mieć dzisiaj będziesz miała wszystko, bo to jest Twój dzień.

elle dziekuje :)

Gość lolobrigittka
Bo na życzenia osobiste należy sobie zasłużyć ! A jak nie , to trzeba korzystać z życzeń "powszechnych" na forum .